Νέα άφιξη του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τον προγραμματισμό της χωρίς τα λεφτά του Πιεμπονγκσάντ, ενώ η ΕΕΑ δεν θα ασχοληθεί με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Μετά από καιρό, ο Γιάννης Αλαφούζος εκφράζει ξανά την αισιοδοξία του στους συνομιλητές του για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο ενδιάμεσο δεν είχε μεσολαβήσει κάτι που τον έκανε διστακτικό, αλλά είχε αποφύγει τους σχολιασμούς και περίμενε τις πράξεις του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Δεν αποκλείεται η αναθάρρηση του Αλαφούζου να σχετίζεται με τη νέα άφιξη του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα. Σύμφωνα με το περιβάλλον του εφοπλιστή, ο Ταϊλανδός αναμενόταν στην πρωτεύουσα το βράδυ της Τετάρτης (26/9) και είναι πολύ πιθανό οι δύο άνδρες να συναντηθούν σήμερα (27/9). Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ εξακολουθούν να μην επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

Από εκεί και πέρα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει σήμερα (27/9) και δεν έχει στην ημερήσια διάταξη φάκελο από τον Πιεμπονγκσάντ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ταϊλανδός δεν έχει προσκομίσει έγγραφα, αλλά ίσως να διαπιστώθηκαν ελλείψεις και να ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι προς το παρόν, η διοίκηση του Παναθηναϊκού υλοποιεί τον προγραμματισμό της, χωρίς να περιμένει χρήματα από τον Πιεμπονγκσάντ. Τα έξοδα "τρέχουν" και η ΠΑΕ χρειάζεται 250.000 ευρώ για να εξαργυρώσει τις επιταγές πληρωτέες στις 30/9, που έχουν δοθεί στους παίκτες έναντι μπόνους και παροχών της περσινής σεζόν.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.