ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα άφιξη του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα

Νέα άφιξη του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τον προγραμματισμό της χωρίς τα λεφτά του Πιεμπονγκσάντ, ενώ η ΕΕΑ δεν θα ασχοληθεί με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Μετά από καιρό, ο Γιάννης Αλαφούζος εκφράζει ξανά την αισιοδοξία του στους συνομιλητές του για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο ενδιάμεσο δεν είχε μεσολαβήσει κάτι που τον έκανε διστακτικό, αλλά είχε αποφύγει τους σχολιασμούς και περίμενε τις πράξεις του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Δεν αποκλείεται η αναθάρρηση του Αλαφούζου να σχετίζεται με τη νέα άφιξη του Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα. Σύμφωνα με το περιβάλλον του εφοπλιστή, ο Ταϊλανδός αναμενόταν στην πρωτεύουσα το βράδυ της Τετάρτης (26/9) και είναι πολύ πιθανό οι δύο άνδρες να συναντηθούν σήμερα (27/9). Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ εξακολουθούν να μην επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

Από εκεί και πέρα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει σήμερα (27/9) και δεν έχει στην ημερήσια διάταξη φάκελο από τον Πιεμπονγκσάντ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ταϊλανδός δεν έχει προσκομίσει έγγραφα, αλλά ίσως να διαπιστώθηκαν ελλείψεις και να ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι προς το παρόν, η διοίκηση του Παναθηναϊκού υλοποιεί τον προγραμματισμό της, χωρίς να περιμένει χρήματα από τον Πιεμπονγκσάντ. Τα έξοδα "τρέχουν" και η ΠΑΕ χρειάζεται 250.000 ευρώ για να εξαργυρώσει τις επιταγές πληρωτέες στις 30/9, που έχουν δοθεί στους παίκτες έναντι μπόνους και παροχών της περσινής σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ