ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ναι" των επενδυτών και σπριντ για το "Plan B" στο "Αthens Alive"

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Τρεις βασικές αλλαγές ζήτησε η κυβέρνηση στο αρχικό "Αthens Alive" πρότζεκτ και το κονσόρτσιουμ των συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου "τρέχει" για το "Plan B".

Όσο κι αν "καίγονται" οι φίλοι του Παναθηναϊκού ως προς την... κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η αγαπημένη ομάδα τους, οι επενδυτές του "Athens Alive" πρότζεκτ νοιάζονται πολύ περισσότερο για την πρόοδο του πλάνου στο ΟΑΚΑ.

Αυτό ήταν και το βασικό θέμα συζήτησής τους με τον ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνάντηση του Λονδίνου: τα επόμενα βήματα μετά τη συνάντηση Γιαννακόπουλου - Τσίπρα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο αρχικό σχέδιο για το "Αthens Alive"

Οι τροποποιήσεις που ζητήθηκαν βασικά είναι τρεις. Η μια εξ' αυτών, αυτή που γνωρίζουμε, είναι η μη κατεδάφιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Ο Γιαννακόπουλος μετέφερε στους "συμπαίκτες" του τα νέα δεδομένα και εκείνοι άναψαν το πράσινο φως για να προχωρήσουν όλες οι πλευρές στο "Plan B", σύμφωνα με τα "θέλω" της κυβέρνησης. Προσδοκώντας, βεβαίως, σε... ταχύτητα και σε έγγραφες δεσμεύσεις από την πλευρά της πολιτείας, προτού φτάσουμε στο τελικό στάδιο της συμφωνίας. Σ' αυτό το πλαίσιο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζονται αλλαγές στους συντελεστές δόμησης, διότι το αρχικό σχέδιο έχει καταρτιστεί με τους ισχύοντες!

Όλα δείχνουν ότι οι πρόσφατες εξελίξεις επιταχύνουν τις διαδικασίες για τα επόμενα βήματα του "Athens Alive" πρότζεκτ, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σίγουρος για την υλοποίησή του και ειδικά για το χρόνο που θα απαιτηθεί μέχρι να φτάσουν οι δυο πλευρές σε οριστική συμφωνία. Σίγουρα οι επόμενοι μήνες, μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού θα είναι πολύ... θερμοί, αν και το τοπίο για την ΠΑΕ παραμένει θολό.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για άμεση οικονομική ενίσχυσή της από τον Γιαννακόπουλο ή και τους "συμπαίκτες" του, όμως ας μην αποκλείσουμε τίποτα μπροστά στον κίνδυνο υποβιβασμού. Κι ας περιμένουμε την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου προς την πλευρά του ηγέτη του "Εξάστερου", από την οποία ενδέχεται να προκύψουν νεότερες εξελίξεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ