ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να "σφραγίσει" την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι στην 18άδα του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (19:00), με Ρέις και χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα.

Να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε πριν από δύο εβδομάδες στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θέλει ο Παναθηναϊκός σήμερα το βράδυ (27/4) στην Τούμπα, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. Έχει υπέρ του το 2-0 από την Αθήνα, τη φόρμα της βασικής του ενδεκάδας το τελευταίο δίμηνο και το πιο καθαρό μυαλό σε σχέση με τον αντίπαλο του.

Θεσσαλονίκη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Το Κύπελλο είναι ένα τρόπαιο που μπορεί να σώσει τη σεζόν για τον Παναθηναϊκό και να της δώσει ένα ελπιδοφόρο τόνο για το μέλλον. Είναι κάτι που το επισήμανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του, εξηγώντας ότι το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και το έχουν ανάγκη.

Αναμφίβολα, η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολη. Έχει να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ, σε μία δυνατή έδρα όπως είναι η Τούμπα και θα συναντήσει μία εχθρική ατμόσφαιρα, μία… γεύση της οποίας δόθηκε την Τετάρτη (26/4) κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Το σίγουρο είναι πως το έπαθλο του σημερινού ημιτελικού είναι η πρόκριση στον τελικό και η διεκδίκηση ενός τίτλου. Ο Παναθηναϊκός τα έχει ανάγκη και θα κάνει το παν για να τα πετύχει, προκειμένου το Σάββατο 6 Μαΐου να είναι ο ένας από τους δύο φιναλίστ. Διότι, το Κύπελλο είναι ένας εφικτός στόχος και όλοι έχουν αντιληφθεί τη σημασία του…

ΜΕ ΖΕΚΑ ΣΤΗΝ 18ΑΔΑ

Ο Ζέκα θα είναι στην 18άδα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και πιθανώς να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του παιχνιδιού, εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες. Ο Πορτογάλος δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα το τράβηγμα, αλλά ο οργανισμός του είναι γερός και του επιτρέπει να αναρρώνει συντομότερα από τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Ουζουνίδης θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με το αγαπημένο του 4-4-2. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα παίξει στην εστία, οι Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα της άμυνας και οι Μολέντο και Κουτρουμπής στο κέντρο. Οι Κουρμπέλης και Ρέις θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Βιγιαφάνιες και Εμποκού θα καλύψουν τα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Κλωναρίδης και Μπεργκ θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ