ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να μην "τραβήξουν" πολύ οι Λέτο και Μολέντο

Να μην "τραβήξουν" πολύ οι Λέτο και Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα ασχοληθεί με τους Λέτο και Μολέντο αμέσως μετά τη λήξη των play offs και θέλει να διευθετήσει άμεσα τις υποθέσεις τους. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ανακίνησε την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ καθημερινά γράφονται ονόματα κεντρικών αμυντικών οι οποίοι απασχολούν τον Παναθηναϊκό, με τελευταίο τον Δημήτρη Κολοβέτσιο της ΑΕΚ.

Είναι γεγονός ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος διερευνά ορισμένες περιπτώσεις και σε συνεννόηση με τον Ουζουνίδη, εκτιμά κάθε μία ανάλογα με το κόστος της. Διότι το οικονομικό θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις επιλογές του, από τη στιγμή που το μπάτζετ είναι περιορισμένοι και οι ανάγκες μεγάλες.

Ο τεχνικός διευθυντής θα συναντηθεί με τον Λέτο και τον μάνατζερ του μετά τη λήξη των play offs και θα καταθέσει την τελικά πρόταση του, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr θα ξεπερνά τις 150.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, θα αναμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή, αλλά θα ξεκαθαρίσει ότι η προσφορά δεν επιδέχεται περιθώρια διαπραγμάτευσης.

Σε σχέση με τον στόπερ, πρώτα θα διευθετηθεί η υπόθεση του Μολέντο (εάν θα πωληθεί στην Ιντερνασιονάλ και πόσα χρήματα θα αποφέρερι) και έπειτα θα αναζητηθούν ένας ή δύο παίκτης, ανάλογα με τις εξελίξεις. Επειδή εάν ο Ουζουνίδης χρειαστεί και βασικό κεντρικό αμυντικό, τότε θα αποφασίσει και ποια χαρακτηριστικά θα έχει και σίγουρα δεν θα πάρει δύο ίδιους ποδοσφαιριστές.

Όπως και να έχει, ο Λυμπερόπουλος θέλει να έχει επιλύσει τα ζητήματα του Λέτο και του Μολέντο στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αφού πρόκειται για σημαντικά ονόματα του ρόστερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ