ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να αποτραπεί ο κίνδυνος της χαλάρωσης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του δεν πρόκειται να επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να εφησυχάσουν. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως περνά σε ένα καλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν. Οι απανωτές νίκες που συνοδεύονται από καλή απόδοση, δημιουργούν αισιοδοξία και προσδοκίες για τη συνέχεια.

Βέβαια, όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, διότι η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα έχει χαθεί και η συγκομιδή στο Europa League ήταν απογοητευτική.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ως "οργανισμός" έχει εξασθενήσει και επιβάλλεται να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση. Δηλαδή, να μην παρασυρθεί από το κλίμα ευφορίας που επικρατεί και να διατηρηθεί συγκεντρωμένος εν όψει της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και της κατάληψης της δεύτερης θέσης, που επιφέρει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έχουν αντιληφθεί τους κινδύνους και προσπαθούν να αποτρέψουν τον εφησυχασμό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που συχνά κυριαρχούν οι ακραίες αντιδράσεις, από τον άκρατο ενθουσιασμό έως την πλήρη απογοήτευση.

Το προπονητικό επιτελείο επιθυμεί να πετύχει μία μέση λύση: να παραμείνει η αυτοπεποίθηση και η εγρήγορση και να αποφευχθεί η επανάπαυση. Το έργο του δεν είναι εύκολο, αφού ο Παναθηναϊκός τώρα αποκτά μία ορθολογική ποδοσφαιρική λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.

Το σίγουρο είναι πως ο Ουζουνίδης θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του και θα τους επαναφέρει στην πραγματικότητα. Ειδικότερα, εάν διαπιστώσει συμπτώματα χαλάρωσης, αν και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει τέτοια δείγματα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ