ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μυστακίδης: "Θα νικήσουμε 1-0 τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Μυστακίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μυστακίδης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον Ολυμπιακό, ενώ προέβλεψε ότι η ομάδα του θα επικρατήσει με 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Εδώ και μερικές μέρες ο Γιάννης Μυστακίδης είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά με δική του απόφαση ακολούθησε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όταν ερωτήθηκε γι' αυτό, απάντησε: "Ήταν μια ξαφνική απόφαση την οποία πήρα εγώ, γιατί δεν άντεχα άλλο. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου".

Ο επιθετικός του "τριφυλλιού" έκανε και πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης, λέγοντας στη Nova: " Είναι κρίμα να είναι άδειο το γήπεδο. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη, οι παίκτες έχουν πολύ καλή ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι μαθημένος σε τέτοια παιχνίδια. Δεν καταλαβαίνουμε από προβλήματα.

Προσπαθούμε να πάμε μπροστά τον Παναθηναϊκό και να κατακτήσουμε την πέμπτη θέση. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον Ολυμπιακό. Να δείξουν πάθος οι συμπαίκτες μου και να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας. προβλέπω δύσκολη νίκη της ομάδας μου με 1-0. Θα είμαι τρισευτυχισμένος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ