ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουζούκης: Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς παραμένουν

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μπουζούκης, Παναθηναϊκός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη και μένει εκτός για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Για τρίτη διαδοχική εβδομάδα ο Γιάννης Μπουζούκης ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο 21χρονος επιτελικός ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης για να μην επιβαρύνει το πρόβλημα του και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ο Μπουζούκης δεν είχε παίξει ούτε στη Ριζούπολη εναντίον του Απόλλωνα, ενώ είχε αποχωρήσει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων. Το ιατρικό επιτελείο έχει επιλέξει τη συντηρητική προσέγγιση για τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά διατηρεί ανοιχτή την επιλογή του χειρουργείου.

Ασφαλώς, η προτεραιότητα έχει δοθεί στην ξεκούραση και στη φυσικοθεραπευτική αγωγή, ώστε ο ποδοσφαιριστής να επανέρθει με φυσιολογικούς ρυθμούς. Έτσι και αλλιώς, ο Παναθηναϊκός δεν διεκδικεί κάτι στο πρωτάθλημα και ο Δώνης δεν επείγεται για τις υπηρεσίες του Μπουζούκη.

Όμως, εάν οι πόνοι δεν υποχωρήσουν, τότε θα επανεξεταστεί το ζήτημα. Το θετικό στο ενδεχόμενο μιας χειρουργικής επέμβασης, είναι ότι υπάρχει άπλετος χρόνος για να αναρρώσει ο Μπουζούκης και να έχει επανέρθει υγιέστατος στην έναρξη της προετοιμασίας.

Ο χρόνος αποκατάστασης από ένα χειρουργείο στους κοιλιακούς προσδιορίζεται στον 1-1,5 μήνα. Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά υπολογίζεται στα τέλη Ιουνίου, επομένως ο Μπουζούκης έχει μεγάλο χρονικό διάστημα για να διαχειριστεί τον τραυματισμό του με τον κατάλληλο τρόπο.

Η φετινή επιβάρυνση στον οργανισμό του Μπουζούκη είναι πολύ μεγάλη, σε σύγκριση με την περσινή. Πέρυσι, ο αριστεροπόδαρος άσος είχε μόλις 5 συμμετοχές με 49 λεπτά. Φέτος, ο Μπουζούκης έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια με 2.077 λεπτά. Αναμφίβολα, η διαφορά είναι τεράστια...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ