ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμσόνγκ: "Πολύ καλός προπονητής ο Φάμπρι"

Μπουμσόνγκ: "Πολύ καλός προπονητής ο Φάμπρι"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στήριξε τον προπονητή του Παναθηναϊκού παρά την ήττα από τον Άρη ενώ μίλησε για σεβασμό στο παρελθόν και την ιστορία της ομάδας.

Έξω από τα δόντια μίλησε για άλλη μια φορά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μετά την ήττα από τον Άρη με τον Γάλλο άσο να υποστηρίζει ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι υπεύθυνοι για την φετινή κακή πορεία των πράσινων και ότι κανείς δεν πρέπει να πηδήξει τώρα από το καράβι.

Αντίθετα θα πρέπει όλοι όσοι αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό να σεβαστούν το παρελθόν και τη φήμη της ομάδας για να μπορέσουν να την βγάλουν από το αδιέξοδο.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός ο οποίος υπεραμύνθηκε και του Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ κάνοντας λόγο για έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που προσπαθεί να δώσει νέα πράγματα στην ομάδα:

"Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν πιστεύω ότι ήμασταν τόσο κακοί απόψε. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αν ήμασταν περισσότερο τυχεροί. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Άρης ήταν πιο ρεαλιστικός στο παιχνίδι του. Είχαν μια δύο καλές ευκαιρίες μόνο και το πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας μας Ορέστης Καρνέζης. Μετά είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε ωστόσο δεν τα καταφέραμε.

Βέβαια είναι πολύ απογοητευτικό το γεγονός ότι δεχτήκαμε και πάλι γκολ στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να πολεμήσουμε ώστε να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει. Φυσικά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ δύσκολη φάση για όλους μας και τον σύλλογο.

Εμείς πρέπει να σεβαστούμε το παρελθόν και τη φήμη της ομάδας και κανείς από εμάς δεν πρέπει να τα παρατήσει και κανείς δεν πρέπει να πηδήξει τώρα από το καράβι. Είναι μια από τις χειρότερες χρονιές της ομάδας στην ιστορία της και ασφαλώς δεν είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Είναι προφανές πλέον ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δεν μπορούμε να στεκόμαστε στα λάθη που έχουν γίνει.

Έχουμε λίγα παιχνίδια ακόμα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και αν τα παρατήσουμε θα είναι κρίμα για εμάς.
Έτσι για την επόμενη εβδομάδα θα προετοιμαστούμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε χωρίς μεγάλη πίεση.

Πρέπει να είμαστε περήφανοι που παίζουμε για τον Παναθηναϊκό και να παίζουμε για αυτόν. Αν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τα πλέι οφ , ότι πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό, και απλά να τα δίνουμε όλα για την ομάδα σε κάθε ματς ξεχωριστά"

Αναφορικά για το ματς με τον Άρη:
"Πιστεύω ότι ήμασταν δυνατοί αλλά δεν ήμασταν τυχεροί και χάσαμε το ματς. Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε βελτίωση. Όλοι οι παίκτες ξεχωριστά αρχίζουν και κατανοούν αυτό που θέλει ο προπονητής από αυτούς. Ναι μεν υπάρχει μια αγωνιστική ταυτότητα αλλά δεν υπάρχουν καλά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε και να συνεχίσουμε να πολεμάμε".

Για τον Φάμπρι;
"Υπάρχουν πολλές φήμες στον Παναθηναϊκό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επέλεξαν ένα πολύ καλό προπονητή και δυστυχώς όπως είπα δεν έχει ακόμα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μπορώ να σας πω ότι ο τεχνικός είναι πολύ καλός και ήρθε μόλις πριν από περίπου ένα μήνα . Προσπαθεί να μας περάσει ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, το οποίο χρειάζεται χρόνο. Εμείς τώρα είμαστε πιο νευρικοί λόγω των αποτελεσμάτων. Πιστεύω ότι αν πάμε με περισσότερη ηρεμία στα παιχνίδια, που είναι δύσκολο να υπάρξει, θα αποδώσουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ