ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμάλ: "Δουλευταράς, δίκαιος και επιτυχημένος ο Ουζουνίδης"

Μπουμάλ: "Δουλευταράς, δίκαιος και επιτυχημένος ο Ουζουνίδης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως ο νέος προπονητής θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, καθώς ξέρει τα ελληνικά δεδομένα.Το μήνυμα του Μολέντο για την Σαπεκοένσε.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Ολιβιέ Μπουμάλ ανέφερε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι δουλευταράς και θα πετύχει, διότι γνωρίζει πολύ καλά τα ελληνικά δεδομένα και τα κατάφερει στις προηγούμενες ομάδες του. Παράλληλα, τον χαρακτήρισε δίκαιο και ο ίδιος χαίρεται που μετά τον Πανιώνιο θα συνεργαστούν και στο "τριφύλλι".

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή για τη δουλειά που έκανε.Όντως ήταν ένα ματς που είχε πολύ πίεση αλλά αυτό το περιμέναμε, περιμέναμε όμως και περισσότερους φιλάθλους αλλά αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής ήταν να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Χωρίς να θέλω να υποσκελίσω τον προηγούμενο προπονητή, ο νέος προπονητής ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δουλευταράς, έχει αυτοπεποίθηση και θα κάνει καλό στην ομάδα, υπήρξε επιτυχημένος προπονητής στις προηγούμενες ομάδες του και θα πάμε πολύ καλά μαζί του.

Το προσωπικό μου θέμα δεν έχει μεγάλη σημασία αλλά συνέχισα τη σκληρή δουλειά, δεν έχω φτάσει ακόμα στο τοπ της απόδοσής μου. Στη ζωή υπάρχουν και καλά και κακά και έχω πίστη στον εαυτό μου. Ο νέος προπονητής είναι ένας δίκαιος άνθρωπος και θέλει να πάει την ομάδα πιο μακριά. Εμένα με βοήθησε να μάχομαι, χαίρομαι που βρίσκεται εδώ, είναι μια ανταμοιβή γι’ αυτόν και με βοήθησε πολύ".

ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΛΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Εξάλλου, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων της Σαπεκοένσε με ένα πανό που ανέβασαν μπροστά στην Θύρα 13. Ο Ροντρίγκο Μολέντο δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα στους συμπατριώτες του, γράφοντας: "Αιώνιοι πρωταθλητές", με το hashtag forçaChape.

Eternos campeões! #forçaChape

A photo posted by Rodrigo Moledo (@rodrigomoledo13) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ