ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόμης: "Δεν αναγνωρίζουμε τις συμβάσεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός"

Μπόμης: "Δεν αναγνωρίζουμε τις συμβάσεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός"

Ο Παναγιώτης Μπόμης εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού και με το καλημέρα έδειξε ότι η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη θα είναι ισχυρή και με λόγο.

Ο Παναγιώτης Μπόμης, στενός φίλος και συνεργάτης του Παύλου Γιαννακόπουλου εδώ και χρόνια, ήταν αυτός που εκπροσώπησε σήμερα (14/6) τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στο Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ, αντικαθιστώντας τον Νίκο Πλυτά.

Ο Μπόμης μάλιστα, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι μόνιμα ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ καθώς δεν μπορούσε να παραβρεθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (άλλωστε ούτε το νέο Δ.Σ. του ερασιτέχνη έχει συγκροτηθεί σε σώμα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου), με το "καλημέρα" έδειξε ότι νέα διοίκηση του ερασιτέχνη θα είναι ισχυρή και θα έχει και λόγο.

Όπως τόνισε στη διάρκεια του Δ.Σ. ο Ερασιτέχνης δεν αναγνωρίζει τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί και θέλει όταν γίνει γνωστό τι θα συμβεί και στην διοίκηση της ΠΑΕ να γίνει νέα συζήτηση και να πέσει στο τραπέζι η υπογραφή νέων συμβάσεων.

Μετά το τέλος του Δ.Σ. ο Παναγιώτης Μπόμης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας:

«Στην ομιλία του στην ΓΣ του Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε σε συστράτευση τα επαγγελματικά τμήματα του συλλόγου ώστε να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αυτό που λέει ο ύμνος του, αυτό που οραματίστηκε ο ιδρυτής του Γιώργος Καλαφάτης και αυτό που έπραττε ο Πατριάρχης μας Παύλος Γιαννακόπουλος, πρωταθλητής σε όλα τα σπορ.

Στο σημερινό Δ.Σ. ξεκαθαρίσαμε ποια είναι η θέση μας. Καλέσαμε την ΠΑΕ να κάτσουμε στο τραπέζι να διαπραγματευτούμε καλή τη πίστη τις νέες συμβάσεις με τον Ερασιτέχνη. Η αντιμετώπιση της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη και οι συμβάσεις επαιτείας είναι αυτές που οδήγησαν τον Ερασιτέχνη εδώ που είναι. Τις υπάρχουσες συμβάσεις προφανώς δεν τις αναγνωρίζουμε.

Ένα πράγμα τονίζω, πως η σύμβαση για την ερχόμενη σεζόν ανέρχεται στις 250.000 για τα πάντα: ενοίκιο Λεωφόρου, μέρισμα 10% εισιτηρίων, απόδοση διαφημιστικών εσόδων. Αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Όπως δήλωσα και στο Δ.Σ. ή θα κάτσουμε όλοι μαζί να συμφωνήσουμε ή θα προασπιστούμε με κάθε έννομο τρόπο τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Η αρχή στη δεύτερη περίπτωση θα γίνει με due diligence από το 1979 και μετά, για να δούμε αν αποδίδονταν τα σωστά μερίσματα βάση νόμου στον Ερασιτέχνη.

Επαναλαμβάνω πως η δική μας θέληση είναι ο Παναθηναϊκός να είναι ένας και να πορευτούμε όλοι μαζί στην ανάταση του συλλόγου. Αν κάποιος δεν το επιθυμεί, να γνωρίζει από τώρα πως απέναντι του αυτή την φορά ο Α.Ο έχει διοίκηση δυνατή, Παναθηναϊκή και που δεν έχει ανάγκη τα ξεροκόμματα που πέταγε η ΠΑΕ στις προηγούμενες διοικήσεις για να καλύψουν τα πέντε και δέκα χιλιάρικα τον μήνα στο δημόσιο».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΜΗΣ

O Παναγιώτης Μπόμης, γιος του γνωστού δημοσιογράφου Ανδρέα Μπόμη, είναι εδώ και δεκαετίες στενός φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε πολλά media και τώρα είναι ο CEO της DPG Digital. Μπήκε στο στίβο των ελληνικών media αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το London School of Journalism το 1997, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν και CEO των "Παναθηναϊκών Εκδόσεων".

Έχει παράσχει τις υπηρεσίες του εκτελώντας καθήκοντα Business Μanager τα πρώτα δυο χρόνια λειτουργίας της DPG Digital Media ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ΤΙΜΕ Inc¨. αφού με τον τίτλο του Chief Web Officer «έστησε» στην Ελλάδα για λογαριασμό της Olive Media τις ψηφιακές εκδόσεις του «Fortune», του «In Style» και του «People".Επίσης έχει υπάρξει και διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά το παρελθόν.


To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ