Μπλόκο της αστυνομίας σε 200 φίλους του Παναθηναϊκού στη Λάρισα

Η αστυνομία απαγόρευσε την παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού που είχαν εισιτήρια στο γήπεδο της Λάρισας και τους ανάγκασε να γυρίσουν πίσω.

Μπλόκο στους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλησαν να βρεθούν στο γήπεδο της ΑΕΛ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση έκανε η αστυνομία και τους ανάγκασε να επιστρέψουν πίσω.

Περισσότεροι από 200 φίλοι του τριφυλλιού που είχαν εισιτήρια στα χέρια τους αποφάσισαν, παρά την απόφαση της ΓΓΑ για απαγόρευση των μετακινήσεων οργανωμένα ή μεμονωμένα, να ταξιδέψουν μέχρι την Λάρισα για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Μπαίνοντας όμως στην Λάρισα και κατευθυνόμενοι προς το γήπεδο συνάντησαν μπλόκα με κλούβες της αστυνομίας η οποία ανάγκασε τους φίλους του τριφυλλιού να επιστρέψουν στην Αθήνα παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι είχαν εισιτήρια στα χέρια τους.

Η αστυνομία επικαλέστηκε την απόφαση της ΓΓΑ και δεν άφησε τους φίλους του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο γήπεδο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναστασία Μαρινάκου, η αθλήτρια που έκανε τον Μπολτ να την χειροκροτήσει

Η εξαιρετικά φωτογενής (σωστά, Usain Bolt;) 22χρονη πολυ-πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων είναι χάρμα οφθαλμών. Εντός και εκτός στίβου. Εδώ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της μέχρι τώρα καριέρας της.

Τα πρώτα φαγώσιμα έντομα βρίσκονται ήδη στα σούπερ μάρκετ

Αν για κάποιο λόγο ήθελες να δοκιμάσεις ψητό γρύλο, πλέον μπορείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ