ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μπλόκο" στον Σκόνδρα από τον Παναθηναϊκό

"Μπλόκο" στον Σκόνδρα από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ, Γιάννη Σκόνδρα και υπενθύμισε ότι διαθέτει στο ρόστερ της τους Βέμερ, Μπούρμπο και Μαρινάκη.

Μία ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Γιάννη Σκόνδρα, τον δεξιό αμυντικό ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Ιγκόρ Τούντορ. Η πληροφορία συνδυάστηκε με το γεγονός ότι το πρόβλημα στο δεξί άκρο της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, δεν έχει επιλυθεί ακόμα.

Ωστόσο, από τη διοίκηση του Τριφυλλιού διέψευσαν ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τον Σκόνδα ή για οποιονδήποτε άλλον δεξιό μπακ, επειδή έχει ληφθεί η απόφαση να στηριχθούν οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλύπτουν τη θέση.

Η επιλογή αυτή έχει τη λογική της, αφού ο Βέμερ αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού και δεν δύναται να "καεί" από τις αρχές Οκτωβρίου, ενώ ο Μαρινάκης, ο οποίος παίζει βασικός αυτή τη χρονική περίοδο και ο Μπούρμπος, πρέπει να μην "αδειαστούν" από την τεχνική ηγεσία.

Φυσικά, η ΠΑΕ ενεργεί όπως οφείλει για να προστατεύσει τα περιουσιακά στοιχεία της, που είναι οι ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν διεργασίες σε διάφορα επίπεδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ