ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε το δώρο Χριστουγέννων στον Παναθηναϊκό

Σε ειδικά σήματα στα εστιατόρια και νέους τιμοκαταλόγους όπου θα αναγράφονται οι παλιές και οι νέες μειωμένες τιμές στην εστίαση, μετά την μείωση του ΦΠΑ στο 13% απο την 1η Αυγούστου, συμφώνησαν την Κυριακή το υπουργείο ανάπτυξης και εκπρόσωποι του κλάδου, έπειτα από σύσκεψη. Το σχετικό μνημόνιο θα υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών.
Το στιγμιότυπο από τσιπουράδικο στην πόλη των Τρικάλων. 
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Σε ειδικά σήματα στα εστιατόρια και νέους τιμοκαταλόγους όπου θα αναγράφονται οι παλιές και οι νέες μειωμένες τιμές στην εστίαση, μετά την μείωση του ΦΠΑ στο 13% απο την 1η Αυγούστου, συμφώνησαν την Κυριακή το υπουργείο ανάπτυξης και εκπρόσωποι του κλάδου, έπειτα από σύσκεψη. Το σχετικό μνημόνιο θα υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών. Το στιγμιότυπο από τσιπουράδικο στην πόλη των Τρικάλων. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό είδαν την Πέμπτη, όπως αναμενόταν, να μπαίνει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που αντιστοιχούν στο δώρο Χριστουγέννων.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε μια κατάσταση όπου η κάθε πληρωμή προς τους εργαζομένους του και το προσωπικό του αποτελεί είδηση.

Αυτό συμβαίνει και τώρα καθώς την Πέμπτη καταβλήθηκε, όπως αναμενόταν, το δώρο Χριστουγέννων προς όλους τους απασχολούμενους στη πράσινη ΠΑΕ. Όσους είναι στο μισθολόγιο δηλαδή του τριφυλλιού, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που εκτός των δόσεων παίρνουν και μηνιαίους μισθούς.

Τόσο οι άνθρωποι στο "Γ. Καλαφάτης", οι προπονητές των ακαδημιών, οι εργαζόμενοι στη πράσινη ΠΑΕ είδαν το δώρο Χριστουγέννων να καταβάλλεται κανονικά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό είχαν να δουν το χρώμα του χρήματος από τα τέλη Οκτωβρίου όταν και πάλι είχε γίνει πληρωμή μισθών στην πράσινη ΠΑΕ και είχαν δοθεί μάλιστα τότε και κάποια χρωστούμενα παλιότερων μηνών.

Η καταβολή του δώρου βέβαια από τους ιθύνοντες του τριφυλλιού ήταν και κάτι επιβεβλημένο για όλους. Τόσο λόγο των εορτών που έρχονται αλλά και γιατί αν δεν γινόταν η καταβολή οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά εις βάρος των διοικούντων του συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ