Μπήκε το δώρο Χριστουγέννων στον Παναθηναϊκό

Μπήκε το δώρο Χριστουγέννων στον Παναθηναϊκό

Οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό είδαν την Πέμπτη, όπως αναμενόταν, να μπαίνει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που αντιστοιχούν στο δώρο Χριστουγέννων.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε μια κατάσταση όπου η κάθε πληρωμή προς τους εργαζομένους του και το προσωπικό του αποτελεί είδηση.

Αυτό συμβαίνει και τώρα καθώς την Πέμπτη καταβλήθηκε, όπως αναμενόταν, το δώρο Χριστουγέννων προς όλους τους απασχολούμενους στη πράσινη ΠΑΕ. Όσους είναι στο μισθολόγιο δηλαδή του τριφυλλιού, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που εκτός των δόσεων παίρνουν και μηνιαίους μισθούς.

Τόσο οι άνθρωποι στο "Γ. Καλαφάτης", οι προπονητές των ακαδημιών, οι εργαζόμενοι στη πράσινη ΠΑΕ είδαν το δώρο Χριστουγέννων να καταβάλλεται κανονικά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι στον Παναθηναϊκό είχαν να δουν το χρώμα του χρήματος από τα τέλη Οκτωβρίου όταν και πάλι είχε γίνει πληρωμή μισθών στην πράσινη ΠΑΕ και είχαν δοθεί μάλιστα τότε και κάποια χρωστούμενα παλιότερων μηνών.

Η καταβολή του δώρου βέβαια από τους ιθύνοντες του τριφυλλιού ήταν και κάτι επιβεβλημένο για όλους. Τόσο λόγο των εορτών που έρχονται αλλά και γιατί αν δεν γινόταν η καταβολή οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά εις βάρος των διοικούντων του συλλόγου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24