ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό, βασικός με Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης γυμνάστηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας και αν βγάλει χωρίς πρόβλημα τις προπονήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας θα είναι βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού γυμνάστηκε την Δευτέρα το πρωί ο αρχηγός του τριφυλλιού, Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο διεθνής μέσος πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα που ακολούθησαν όσοι δεν έπαιξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με την Λαμία και ήταν αρκετά δυνατό.

Ο Κουρμπέλης ο οποίος είχε πάει κανονικά για προπόνηση και το Σάββατο αν βγάλει και τις επόμενες μέρες τις προπονήσεις χωρίς πρόβλημα τότε αναμένεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Θα ενισχύσει έτσι το τριφύλλι με τον Ουζουνίδη να έχει μια ακόμα εναλλακτική σε άμυνα και μεσαία γραμμή αφού ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μπορεί να προσφέρει και στις δυο θέσεις.

Το πρόγραμμα των πράσινων έγινε σε δυο γκρουπ. Στο ένα πήραν μέρος όσοι έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη Λαμία το Σάββατο αλλά και οι Μαυρομάτης, Θεοχάρης από την Κ20 που είχαν παίξει σε όλο το ματς την Κυριακή. Στο δεύτερο μετείχαν όλοι οι υπόλοιποι και η προπόνηση ήταν αρκετά δυνατή.

Από εκεί και πέρα ο Λουτσιάνο παρά το γεγονός ότι αναμενόταν να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και στην διάρκεια της Δευτέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ και ο Μυστακίδης ακολούθησε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ