ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεχ: "Δεν ξέρω τι λένε στην Ελλάδα για Πούκι"

Μπεχ: "Δεν ξέρω τι λένε στην Ελλάδα για Πούκι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρουλς Μπεχ, καταφέρθηκε εναντίον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης του Τεέμου Πούκι.

Μετά από αρκετές ημέρες αμυντικής στάσης, η Μπρόντμπι αποφάσισε να περάσει στην επίθεση για τον Τεέμου Πούκι. Ο αθλητικός διευθυντής, Τρουλς Μπεχ, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα " tipsbladet" και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φιλανδό στράικερ. Μόνο που δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός...

Καταρχάς, εξήγησε ότι ο Πούκι ανήκει στη Μπρόντμπι και δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Το καθεστώς για τον Πούκι παραμένει αναλλοίωτο: ανήκει στη Μπρόντμπι. Για όσο καιρό δεν υπάρχει κάτι νεότερο και πιο συγκεκριμένο, θα τον κρατήσουμε. Σε αντίθεση με ότι λένε άλλοι στην Ευρώπη. Δεν ξέρω πως μοιράζονται τις πληροφορίες τους με τα μέσα ενημέρωσης. Είναι δύσκολο να παρακολουθήσω τις εξελίξεις".

Έπειτα, έγινε πιο καυστικός στις δηλώσεις του, προχωρώντας σε υποδείξεις για τη διαχείριση της υπόθεσης. "Αλλά, έχει καταντήσει ενοχλητικό. Για αυτό, με σεβασμό στους άλλους, παρά τη δυσαρέσκεια των ΜΜΕ και των οπαδών, πρέπει να είσαι λίγο διακριτικός με τέτοια ζητήματα. Είναι απίστευτο. Μπορείτε να διαπιστώσετε πόσος θόρυβος προκλήθηκε στην ομάδα, επειδή κάποιος στην Ελλάδα άρχισε να μιλάει για αυτά που θέλουν. Αυτά πρέπει να τα κρατάς για τον εαυτό σου", ήταν τα λεγόμενα του Δανού.

Κλείνοντας, υπερασπίστηκε τον Πούκι, εκτιμώντας πως η αναποτελεσματικότητα του δεν έχει σχέση με τη φημολογία για τον Παναθηναϊκό. "Νομίζω ότι επηρεάστηκε από μία χαμένη ευκαιρία στην αρχή του ματς με την Κοπεγχάγη. Το ίδιο έπαθε στο ματς με τη Λίνγκμπι. Παρότι έχασε μεγάλες ευκαιρίες, όμως, δεν δίστασε να εκτελέσει το πέναλτι, το τόλμησε. Θα μπορούσε να τον επηρεάσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα ΜΜΕ", σχολίασε ο Μπεχ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ