ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Σκοτώσαμε από νωρίς τον αντίπαλο"

Μπεργκ: "Σκοτώσαμε από νωρίς τον αντίπαλο"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ ανακηρύχθηκε MVP του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και μετά τέλος της αναμέτρησης σημείωσε ότι οι πράσινοι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό θα μπορέσουν μέχρι τέλος να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε MVP στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη και μετά την παραλαβή του βραβείου του τόνισε ότι δεν ασχολείται με καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα παρά μόνο με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στο τριφύλλι γιατί βλέπει δυναμική και προοπτική για τίτλους.

''Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σκοτώσαμε νωρίς τον αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο για να παραμείνουμε στη διεκδίκηση των στόχων μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να παίρνουμε νίκες. Στο χέρι μας είναι να παραμείνουμε μέχρι το τέλος ψηλά. Δείχνουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον τίτλο''.

Για την επέκταση του συμβολαίου του:
''Πρέπει να περιμένουμε γιατί έχουμε πολλά ματς και σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά νομίζω ότι όλα έχουν τελειώσει. Απλά περιμένουμε τον κατάλληλο χρόνο για να κάτσουμε όλοι στο τραπέζι και να οριστικοποιηθεί το θέμα''.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να φύγει για ν' αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα:
''Δεν υπάρχει περίπτωση. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και θα μείνω εδώ. Στην Ελλάδα είναι η μοναδική ομάδα. Θέλω να μείνω και αυτό θα συμβεί αν το θέλει και η ομάδα. Θα μείνω γιατί βλέπω δυναμική στην ομάδα και προοπτική για τίτλους''.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της "NOVA" στάθηκε περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι σημειώνοντας:

''Το πρώτο ημίχρονο ήταν όπως ακριβώς το θέλουμε, top επιπέδου, με επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να παίζουμε. Μπορούσαμε να θεωρήσουμε ''κλειδωμένη'' τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο όπου βρεθήκαμε να έχουμε το προβάδισμα με 5-0.

Αν πιέζαμε θα μπορούσαμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε και το βασικό μέλημα ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, σαφώς και δεν αγωνιστήκαμε όπως θα κάναμε αν οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0''.

Αν αυτό το αποτέλεσμα είναι ''μήνυμα'' προς τους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος:
''Κάθε εβδομάδα έχουμε τις ίδιες ερωτήσεις, αν νικήσουμε σημαίνει ότι είμαστε στην διεκδίκηση του τίτλου, αν χάσουμε σημαίνει ότι είμαστε εκτός. Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί αγώνες και αυτό που κοιτάμε είναι η νίκη σε κάθε αγώνα''.

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα:
''Μετά την περιπέτεια με τον ώμο μου, είχα την ασθένεια μου, όμως τώρα είμαι καλά και πιστεύω ότι έχω ρυθμό για να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο''.

Λαγός: "Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας 100%"

Από την πλευρά του ο Τάσος Λαγός υποστήριξε πως στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα και να έχουν το απόλυτο στην έδρα τους:

"Η έδρα μας είναι αυτή που μας δίνει δύναμη και αν εξαιρέσεις τον ΟΦΗ, όλες οι άλλες έφυγαν από εδώ με σκυμμένο το κεφάλι. Θα πρέπει με βάση και το πρόγραμμα να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας στο 100%".

Για το αν το 5-0 αποτελεί ένα μήνυμα για τους αντιπάλους που θα έρθουν στην Λεωφόρο είπε:
"Το 5-0 είναι ένα μεγάλο σκορ και σίγουρα δείχνει κάποια πράγματα. Το πως θα το πάρει ο κάθε αντίπαλος, είναι κάτι που δεν μπορώ να γνωρίζω. Εμείς θέλουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας, να κερδίζουμε και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ