ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Πάντα θέλω δεύτερο επιθετικό"

Μπεργκ: "Πάντα θέλω δεύτερο επιθετικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ηρακλή και στο βοήθεια που λαμβάνει από τον Λέτο, όταν αγωνίζονται ως δίδυμο στην επίθεση.

Μετά την αποχώρηση του Καρέλη, ο Μάρκους Μπεργκ δεν είχε στήριγμα στην περιοχή και αυτό ήταν εμφανές σε πολλά παιχνίδια... Πλέον, ο Σεμπαστιάν Λέτο δίνει στηρίγματα στον Σουηδό και το παραδέχτηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεργκ στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την εμφάνιση. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είχαμε ευκαιρίες και δεν σταθήκαμε μόνο στις στημένες φάσεις. Όλη η ομάδα έτρεξε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είμαστε όλοι χαρούμενοι".

Για τη συνεργασία του με τον Λέτο: "Έχω πει πως είναι καλύτερα να παίζω με δύο επιθετικούς, αν και αυτό δεν μπορείς να το έχεις πάντα. Έχουμε και καλούς παίκτες στο κέντρο που βοηθάνε. Ο Λέτο με βοηθάει πολύ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και πάντα βρίσκεται στην κατάλληλη θέση. Ανταλλάσσουμε πολλές μπαλιές και είναι πανταχού παρών και αυτό με ευχαριστεί. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι".

Για τα χαμένα πέναλτι: "Δεν ξέρω, σήμερα όντως έτυχε και έπαιξα το... ένα-δύο με τον τερματοφύλακα. Ο προπονητής μου ζητάει να εκτελώ τα πέναλτι και στην προπόνηση τα καταφέρνω. Στον αγώνα ήμουν άτυχος, αλλά η μπάλα ξαναήρθε στα πόδια μου και κατάφερα να σκοράρω. Κάθε φορά που μου το ζητάει ο προπονητής θα το κάνω".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ