ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο"

Μπεργκ: "Να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε ότι αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο.

Ο Μπεργκ μπορεί για άλλη μια φορά να έμεινε μακριά από το γκολ, όμως ο Σουηδός επιθετικός ήταν μέσα στις φάσεις και έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στα γκολ. Μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ο άσος του Τριφυλλιού απένειμε τα εύσημα στους συμπαίκτες του.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι, όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω ότι όταν παίζουμε έτσι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο”είπε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός.

Σε ερώτηση αν αισθάνεται... μοναξιά στην περιοχή απάντησε: “Είναι διαφορετικό από αγώνα σε αγώνα, εξαρτάται από το κάθε ματς πως αγωνιζόμαστε. Όταν μπει και ο Πέτριτς πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για μένα και την ομάδα, όμως όλα εξαρτώνται από την συνολική δουλειά”.

Όσον αφορά τον ίδιο και αν θα σκοράρει στο επόμενο ματς, τόνισε: “Σίγουρα θα ήθελα να σκοράρω και να επιστρέψω στα γκολ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα δούμε”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ