ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Είναι μεγάλη απογοήτευση..."

Μπεργκ: "Είναι μεγάλη απογοήτευση..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε στο Sport24.gr ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να αποδεικνύουν στο γήπεδο την αξία τους και δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση γιατί επιτράπηκε στον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει.

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε στα γκολ και στις καλές εμφανίσεις, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό, ώστε να νικήσει στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Σουηδός επιθετικός δεν κατάφερε να βρει κάποια εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό, όμως ανέφερε στο Sport24.gr ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού επιβάλλεται να δείξουν αντίδραση στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ στο Sport24.gr:

Είναι το πέμπτο παιχνίδι στη σειρά που η ομάδα δεν μπορεί να νικήσει στην έδρα της. Τι συμβαίνει; Τι φταίει;

Καλή ερώτηση... Δεν ξέρω! Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί, να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες και να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Ήταν παιχνίδι με πολλούς χώρους. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο, σκόραραν δύο εύκολα γκολ και μετά, το μόνο που έκαναν ήταν να παίζουν άμυνα. Εμείς δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, δεν κάναμε ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη απογοήτευση.

Μετά το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, η ομάδα φάνηκε σαν να κλείνει τον διακόπτη...

Όχι, όχι. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Απλά αμύνθηκαν πάρα πολύ και δεν μπορέσαμε να τους διασπάσουμε. Είναι δύσκολο όταν έχεις μαζεμένους πολλούς αντιπάλους σε λίγα μέτρα. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν πετύχαμε. Δεν είχαμε το κάτι παραπάνω.

Έχετε βρει κίνητρο για να συνεχίσετε, μετά τις απανωτές αποτυχίες;

Πρέπει να το κάνουμε. Πληρωνόμαστε για να παίζουμε και επιβάλλεται να είμαστε επαγγελματίες και να έχουμε πάθος. Αλλά δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να το δείχνουμε στα παιχνίδια. Αυτό εξαρτάται από τον κάθε ποδοσφαιριστή, ξεχωριστά, να το αποδείξει.

Γιατί η ομάδα είναι πιο αποτελεσματική όταν παίζει εκτός έδρας;

Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ίσως επηρεάζει ότι στις έδρες τους, οι άλλες ομάδες μας αντιμετωπίζουν πιο επιθετικά. Αλλά, όπως προανέφερα, σήμερα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι μετά το 2-0. Δεν ήταν καλό για εμάς αυτό που έγινε και νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση.

Εσένα, προσωπικά, το Euro σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο;

Εννοείται, είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση και θέλω να είμαι εκεί και να παίξω. Για να τα καταφέρω, πρέπει να δείξω πράγματα με τον Παναθηναϊκό. Αλλά, θέλω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ