ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Eίμαι 31, πόσες ευκαιρίες θα έχω ακόμα;"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και τον εκνευρισμό του για τις πρόσφατες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, μιλώντας σε σουηδικά media.

Νέο δημοσίευμα από τη Σουηδία έρχεται να προσθέσει νερό στο μύλο των σεναρίων σχετικά με το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε στους Σουηδούς εκπροσώπους του Τύπου για την τιμωρία του και όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Για μία ακόμα φορά ο Μπεργκ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο 31χρονος επιθετικός τόνισε: " Υπάρχουν αρκετά σκληρά πράγματα που έχουν συμβεί. Υπάρχουν αρκετές σκέψεις αυτή τη στιγμή".

Έπειτα αναφέρθηκε στο πως ένιωσε την πρώτη ημέρα που έμαθε την τιμωρία του: "Ήταν αρκετά δύσκολα την πρώτη ημέρα. Αν δείτε τις εικόνες, δεν ήταν δίκαιο να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για αυτό που συνέβη. Ήταν κάτι σκληρό και αυτός που ξεκίνησε τον καυγά τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και εγώ με τέσσερις. Υπήρξαν παίκτες που τσακώθηκαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Είναι άδικο και σκληρό να χάσω τέσσερα παιχνίδια".

Παράλληλα, όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει: "Αισθάνομαι καλά στο σύλλογο και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μία φοφερή πόλη την Αθήνα και έχω μια υπέροχη ζωή, αλλά όλα όσα συνέβησαν με επηρέασαν ψυχολογικά. Αναρωτιέσαι τι θέλουν οι άνθρωποι να δουν".

Σε ερώτηση για το τι άλλο συνέβη είπε: "Είναι δύσκολο να κάτσεις να εξηγήσεις, ζεις μέσα σε αυτό. Υπάρχουν λίγα πράγματα τα οποία δεν είναι σωστά. Υπάρχουν κρίσεις και αποφάσεις που λαμβάνονται σε ανώτατο βαθμό οι οποίες είναι εκτός λογικής. Αισθάνομαι σαν να κάνουν ό,τι θέλουν. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πηγαίνουν προς το χειρότερο στη Λίγκα και αρκετοί έχουν κουραστεί από αυτό".

Για το εάν ο σύλλογος γνωρίζει τον προβληματισμό και τις σκέψεις του είπε: "Βλέπουν πως το αντιλαμβάνομαι και καταλαβαίνουν ότι πήγα εκεί για να κατακτήσω κάτι και δεν το έχουμε κάνει αυτό. Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν δεν είσαι στον ισχυρότερο σύλλογο, με τα περισσότερα λεφτά και τη μεγαλύτερη δύναμη στη χώρα".

Σχετικά με το εάν υπάρχουν προτάσεις για εκείνον μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε είπε: "Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να το δω αυτό μετά την Εθνική ομάδα".

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος έγινε πιο συγκεκριμένος και τον ρώτησε για το ενδιαφέρον της Μάλαγα: "Όλα είναι υποθετικά πριν υπάρξει κάτι επίσημο στο τραπέζι, αλλά είναι σίγουρο ότι όλοι οι παίκτες παρακολουθούν το ισπανικό πρωτάθλημα και ενδιαφέρονται για αυτό. Είμαι 31 και δεν γνωρίζω πόσες ευκαιρίες θα έχω στο μέλλον".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ