ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δύσκολο να παίζεις εναντίον 12 ή 15"

Μπεργκ: "Δύσκολο να παίζεις εναντίον 12 ή 15"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ "έριξε τα βέλη" του προς τον Βοσκάκη και τους βοηθούς του, τοποθετώντας τους ως αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ξάνθη. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Λουντ, Αμπέντ.

Μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, από τη μία οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα και από την άλλη, ήταν οργισμένοι με τη διαιτησία του Βοσκάκη. Τα συναισθήματα των πιο πολλών περιέγραψε ο Μάρκους Μπεργκ, με τη μία και μοναδική ατάκα του εξερχόμενος από τα αποδυτήρια.

"Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι... Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι σε 12 αντιπάλους ή απέναντι σε 15. Αυτό μόνο" σχολίασε ο Σουηδός στους δημοσιογράφους και κατευθύνθηκε προς το πούλμαν της ομάδας.

Ο Ρόμπιν Λουντ έκανε την επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και εξέφρασε τη χαρά του: "Είναι μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Είναι τέλεια που επέστρεψα στην ενεργό δράση σε νίκη της ομάδας μετά τον τραυματισμό μου και μακάρι η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι".

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο Μεχντί Αμπέντ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φίλους του Τριφυλλιού και επισήμανε την αυτοπεποίθηση που θα δώσει στους παίκτες για τη συνέχεια. Αναλυτικά:

" Πήραμε σημαντική νίκη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος... Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια αυτό το αποτέλεσμα, ενώ βρισκόμαστε πλέον και στην κορυφή της βαθμολογίας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ