ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν παίζουμε όπως μπορούμε"

Μπεργκ: "Δεν παίζουμε όπως μπορούμε"
Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά δεν μπορεί αυτή τη στιγμή, ενώ τόνισε πως πριν τον Ολυμπιακό υπάρχει ο Ατρόμητος. Τι είπε ο Νίνης.

Ο Σουηδός επιθετικός προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην NOVA και στάθηκε στην κακή απόδοση των πράσινων το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θα έλεγα ότι δεν παίζουμε όπως θα μπορούσαμε. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δεν εκμεταλλευόμαστε ευκαιρίες και προσωπικά προσπαθώ να δείξω τι μπορώ να κάνω, θα έλεγα όμως πως μερικές φορές ίσως πολλές φορές, χαλάμε την εικόνα μας γιατί το παρακάνουμε. Δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και μερικές φορές κάνουμε πράγματα που είναι χαζά ή θα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Όσον αφορά εμένα μπορώ να συνεχίσω με την ηρεμία που χρειάζεται ώστε να επανέλθω".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Πρέπει να κερδίσουμε πρώτα τον Ατρόμητο. Μετά υπάρχει μια διακοπή και μετά υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακού που είναι στην πρώτη θέση, αλλά οπωσδήποτε μία νίκη θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να μειώσουμε τη διαφορά.

Πάντα υπάρχει πίεση κι από τη δική μας πλευρά η πίεση είναι πάντοτε μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε στόχους που πρέπει να πραγματοποιήσουμε αλλά κι οι άλλες ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν οπότε καταλαβαίνετε πως η κατάσταση πολλές φορές όπως είπα και πριν, θέλουμε να υπερβάλλουμε των δυνατοτήτων μας και σε πολλές περιπτώσεις οι λεπτομέρειες καθορίζουν τα πράγματα και κάνουν τη διαφορά".

Για το εάν πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα: "Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω άλλοι θα πρέπει να το κρίνουν, πέρυσι τελειώσαμε δεύτεροι, θέλαμε πρωτάθλημα και κύπελλο από εκεί και πέρα θέλω να πω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, χρειάζεται αυτοπεποίθηση".

Νίνης: "Μπήκαμε φοβισμένα"

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης, είπε: "Δεν μπήκαμε αρκετά καλά, λίγο φοβισμένα αλλά το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε και το δοκάρι, εάν έμπαινε εκεί το γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά. Ήταν δύσκολο, η ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλή στην άμυνα. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά κρατάμε την εικόνα του δευτέρου μέρους.

Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι τα αποτελέσματα, εμένα με νοιάζει η νίκη και μετά το καλό ποδόσφαιρο, αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στα επόμενα πίσω, έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά αλλά εάν βελτιωθούμε μπορούμε να γυρίσουμε τη βαθμολογία προς το μέρος μας. Δεν είναι εύκολα αλλά εάν κάνουμε μόνο νίκες όλα γίνονται, πρέπει να μπαίνουμε λίγο πιο αποφασιστικά στα παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ