ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπέρδεμα με τον Άλτμαν στο Ισραήλ

Μπέρδεμα με τον Άλτμαν στο Ισραήλ

Το πρωί της Δευτέρας (30/1) δικαστήριο του Τελ Αβίβ δεν πήρε απόφαση για τη διαμάχη του Όμρι Άλτμαν με τη Χάποελ οδηγώντας την υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο και ζητώντας από τον διεθνή ποδοσφαιριστή να σεβαστεί το συμβόλαιο του.

Ο Όμρι Άλτμαν μπορεί να αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) στην χώρα μας για τις τελικές επαφές με τον Παναθηναϊκό αλλά είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή του να μην ολοκληρωθεί.

Και αυτό γιατί πέρα από τη συμφωνία που δεν έχει επιτευχθεί ακόμα με το τριφύλλι υπάρχει και ένα δικαστικό μπέρδεμα το οποίο μπορεί να τρενάρει τις εξελίξεις και να "μπλοκάρει" την μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ο Άλτμαν είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος της Χαποέλ Τελ Αβίβ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο και διεκδικεί την ελευθερία του και τη διασφάλιση 250.000 ευρώ, που του οφείλονται. Η ομάδα αντιμετώπιζε οξύτατα προβλήματα ρευστότητας και δεν ανταποκρινόταν στις πληρωμές της.

Θεωρητικά, ο 22χρονος επιθετικός θα δικαιωνόταν, όμως τα δεδομένα των τελευταίων ημερών μεταβλήθηκαν. Το απόγευμα της Κυριακής, επικυρώθηκε από την ισραηλινή ομοσπονδία ποδοσφαίρου η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Χαποέλ σε νέο ιδιοκτήτη! Η ιδιοκτησία άρχισε άμεσα την εξόφληση των οφειλομένων και το ίδιο φέρεται να έπραξε με τον Όμρι Άλτμαν.

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Τη Δευτέρα (30/1) το πρωί έγινε το δικαστήριο παρουσία του 22χρονου ποδοσφαιριστή και των δικηγόρων του και φυσικά εκπροσώπων της Χαποέλ Τελ Αβίβ. Το δικαστήριο όμως δεν έβγαλε απόφαση με αποτέλεσμα να στείλει την υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο το οποίο και την οριστική απόφαση να αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Κάλεσε μάλιστα τον Άλτμαν να σεβαστεί το συμβόλαιο του και να επιστρέψει στις προπονήσεις. Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με τα μέσα από το Ισραήλ διατηρεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι τον 22χρονο μέσο στις τάξεις της Χαποέλ.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Από την πλευρά τους όμως οι εκπρόσωποι του παίκτη τόνιζαν πως ακόμα και μετά απ' αυτή την εξέλιξη εξακολουθεί να υφίσταται ο όρος πως ο Άλτμαν είναι ελεύθερος να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού αρκεί η ομάδα που θα τον πάρει να πληρώσει ένα μικρό αντίτιμο.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό περιμένουν την έλευση του Ισραηλινού στην Αθήνα μαζί με τους εκπροσώπους του ώστε να δουν και από κοντά τι χαρτιά έχει στα χέρια του ο 22χρονος διεθνής και τι ακριβώς ισχύει. Είναι δεδομένο πάντως πως τα πράγματα περιπλέκονται στην υπόθεση της μεταγραφής του Άλτμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ