ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεκ στο Sport24.gr: "Θα τους νικήσουμε την επόμενη φορά"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Mpek, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ούφε Μπεκ συνδύασε το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μοιράστηκε με το Sport24.gr τα συναισθήματα του.

Δεν τυχαίνει κάθε μέρα σε έναν ποδοσφαιριστή να κάνει επίσημο ντεμπούτο στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Ούφε Μπεκ είχε αυτή την ευκαιρία, αφού ο Γιώργος Δώνης τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο 71' στη θέση του Χρήστου Δώνη.

Μέχρι εκείνο το λεπτό ο Δανός εξτρέμ παρακολουθούσε την προσπάθεια των συμπαικτών του στον Παναθηναϊκό για την ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό και κάπως αναπάντεχα, κλήθηκε να συνδράμει.

Πως ένιωσε ο Μπεκ όταν είδε το νεύμα του Δώνη για να αλλάξει; Ο 26χρονος επιθετικός τόνισε στο Sport24.gr ότι "ενθουσιάστηκα! Έβλεπα το ματς, έβλεπα ότι μπορούμε να το γυρίσουμε και ήθελα να πάρω μέρος στην ανατροπή. Ισοφαρίσαμε το 0-1 και σε ένα χρονικό σημείο που είναι πιεστικό. Χαίρομαι που έπαιξα για πρώτη φορά, αν και θα το προτιμούσα να είχα πανηγυρίσει και τη νίκη".

Λένε ότι το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων γεννά ιδιαίτερα συναισθήματα. Πλέον, ο Ούφε Μπεκ μπορεί να το επιβεβαιώσει: "Σίγουρα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία, πόσο μάλλον επειδή την συνδύασα με την πρώτη συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα είχε την αντίδραση που έπρεπε να έχει, αν και δικαιούμασταν περισσότερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν ήμασταν χαρούμενοι με την απόδοση μας και με τα αποτελέσματα στις προηγούμενες αγωνιστικές. Δεν είχαμε την εικόνα που θέλουμε ως ομάδα. Σήμερα το αλλάξαμε αυτό και δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας. Είναι ενθαρρυντικό σημάδι για τη συνέχεια".

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό έβγαλε αντίδραση, έδειξε για πρώτη φορά φέτος ότι έχει ποδοσφαιρικό σφυγμό. Ο Μπεκ υποστήριξε ότι οι "πράσινοι" είχαν ανάγκη να δουν τι μπορούν να πετύχουν γιατί είχαν αρχίσει να ξεχνούν: "Σήμερα δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Έπρεπε να το δούμε, για να πιστέψουμε ξανά. Πολεμούσαμε για κάθε μπάλα και έτσι έπρεπε να αρχίσουμε την αντεπίθεση μας. Τώρα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Αλλά, με τον Ολυμπιακό παρουσιάσαμε αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και η συμπεριφορά ήταν η ενδεδειγμένη".

Στην ερώτηση τι περισσότερο δικαιούταν ο Παναθηναϊκός από το ντέρμπι, ο Μπεκ φάνηκε ρεαλιστής: " Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη. Ειδικά όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, θα ήταν το ιδανικό να χαρίσουμε στους οπαδούς μας τη νίκη. Έχω μάθει τη σημασία του ντέρμπι και ξέρω πόσο ιδιαίτερο είναι για τον κόσμο. Από την άλλη, αν σκεφτούμε πως εξελίχτηκε το σκορ, η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα".

Αν και συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στο Sport24.gr, o Μπεκ έδωσε μία υπόσχεση: "Όμως, είμαι βέβαιος ότι θα νικήσουμε τα παιχνίδια που έχουμε ανάγκη και την επόμενη φορά, θα νικήσουμε και τον Ολυμπιακό".

Το ντέρμπι επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να κερδίσει χρόνο και ηρεμία για να βελτιωθεί, όμως δεν αναιρεί την πραγματικότητα των δύο βαθμών σε τέσσερα παιχνίδια. Ο Μπεκ αναγνώρισε ότι η μικρή συγκομιδή δεν ταιριάζει στην ομάδα και τόνισε: "Ναι, έχουμε μόλις δύο βαθμούς και αυτό είναι η πραγματικότητα. Είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία και πρέπει να το αλλάξουμε. Οι δύο βαθμοί σε δύο παιχνίδια δεν αρμόζουν στον Παναθηναϊκό. Στα επόμενα ματς θα παλέψουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να ανεβούμε θέσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ