ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαλτάκος και Κωνσταντίνου για το άμεσο μέλλον

Μπαλτάκος και Κωνσταντίνου για το άμεσο μέλλον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Μπαλτάκος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκαν στη βελτίωση της ομάδας ποδοσφαίρου και στη σχέση με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Το βράδυ της Δευτέρας (13/2) διοργανώθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στο κοσμικό κέντρο Baraonda.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι δύο αντιπρόεδροι, Τάκης Μπαλτάκος και Βασίλης Κωνσταντίνου. Οι δύο μίλησαν για την εκδήλωση και για τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες.

Αρχικά, ο Τάκης Μπαλτάκος υπενθύμισε ότι ο Ερασιτέχνης είναι "η αρχή του συλλόγου" και τόνισε πως όσο η ομάδα ποδοσφαίρου αποδίδει καλύτερα, θα επιστρέψουν και οι φίλαθλοι. Αναλυτικά:

Πως αισθάνεστε που συμμετέχετε στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη;

Είναι μία συγκινητική βραδιά για τον Παναθηναϊκό, γιατί όπως έχουμε πει, ο Παναθηναϊκός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος. Άλλωστε, ο Ερασιτέχνης είναι η αρχή του συλλόγου. Τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι τα πιο γνωστά και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά δεν παύουν να είναι τμήματα του Συλλόγου. Ευχόμαστε ο Ερασιτέχνης να διακριθεί σε όλα τα αθλήματα, η ομάδα μπάσκετ να κατακτήσει το Κύπελλο το Σάββατο και να κατακτήσει και άλλους τίτλους, ενώ η ομάδα ποδοσφαίρου να στεφθεί Κυπελλούχος και να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει βελτιωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και υπάρχει μία αισιοδοξία. Πως το βλέπετε;

Καταρχάς, ας μην το ματιάσουμε! Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα απ’ ότι προηγουμένως, η πορεία αυτό δείχνει και αισιοδοξώ ότι θα κλείσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο και με τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

Αναμένετε και την επιστροφή των φιλάθλων στο «Απόστολος Νικολαΐδης»;

Με τη βελτίωση της ομάδας, θα επιστρέψουν και οι φίλαθλοι.

Έπειτα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα ποδοσφαίρου και αναμένει καλύτερα αποτελέσματα. Αναλυτικά:

Πόσο σημαντικό είναι να συγκεντρώνονται όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και να γιορτάζουν, συμβολίζοντας την ενότητα του συλλόγου;

Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Είναι συνηθισμένο να συγκεντρώνονται τα τμήματα μαζί. Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος, το λέει ο ύμνος του, το λέμε και εμείς. Από το 1963 που είμαι στον Παναθηναϊκό σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, είναι παρόντες όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπάνε. Υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, είμαστε μαζί και στις νίκες και στις ήττες.

Με την απόδοση του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια, είστε αισιόδοξος για την επίτευξη των στόχων του;

Οι στόχοι από εδώ και πέρα μπορούν να επιτευχθούν. Αυτοί οι οποίοι στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Ουζουνίδης, ο Λυμπερόπουλος και ο Φύσσας είναι άνθρωποι που ξέρουν τα αποδυτήρια, ξέρουν τι θέλει ο κόσμος, γνωρίζουν πώς να εμπνεύσουν τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται.

Περιμένατε τόσο άμεση βελτίωση με τον Ουζουνίδη;

Ναι, την περίμενα. Ο Ουζουνίδης παρακολουθούσε τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, είχε άποψη για την ομάδα και για αυτό μπόρεσε να προβεί έγκαιρα σε διορθωτικές κινήσεις.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ