ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακογιάννης: "Είμαι Παναθηναϊκός, πιστεύω θα τα καταφέρουμε για το Βοτανικό"

Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, της Περιφερειακής Διευθύντριας της UNICEF για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία Afshan Khan. Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019. (Eurokinissi/ Έφη Σκάζα)
Συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, της Περιφερειακής Διευθύντριας της UNICEF για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία Afshan Khan. Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019. (Eurokinissi/ Έφη Σκάζα) EUROKINISSI

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο για το δήμο που είναι η κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό το οποίο όμως μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ συνοδευόμενος από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη καθώς οι πράσινοι φιλοξένησαν στις κερκίδες 100 μετανάστες στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το δήμο Αθηνών και το κέντρο ένταξης μεταναστών ώστε σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι από εδώ και στο εξής να φιλοξενούνται στο ΟΑΚΑ μετανάστες αλλά και πρόσφυγες.

Ο δήμαρχος Αθηνών στις δηλώσεις του δεν έκρυψε πως είναι Παναθηναϊκός και φυσικά ρωτήθηκε για την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό. Ένα αρκετά δύσκολο έργο όπως το χαρακτήρισε για το οποίο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως μπορεί να γίνει και στάθηκε στη καλή συνεργασία που υπάρχει με τον Ερασιτέχνη.

Μπακογιάννης: "Είμαι Παναθηναϊκός, πιστεύω θα τα καταφέρουμε για το Βοτανικό"
EUROKINISSI

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη:

“Ο Παναθηναϊκός και ο Δήμος Αθηναίων ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα προσφυγόπουλα, που έχουν περάσει από χίλιες κακουχίες και βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι Έλληνες δείχνουμε συμπόνια κι ανθρωπισμό έμπρακτα κι εγώ το κρατάω αυτό, για το σήμερα και το αύριο".

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον στολισμό της Αθήνας είπε:
"Είπαμε το εξής, ότι είναι δημόσιο δεν είναι αναγκαστικά δημοτικό. Θέλουμε όσοι νοιάζονται και αγαπάνε την πόλη να έρθουν και να κάνουμε μια συμμαχία. Τώρα με τα φώτα, είπαμε να γίνει αυτό. Είχαμε να ανανεώσουμε τον στολισμό από το 2002 και πολλά κομμάτια της πόλης ήταν σκοτεινά. Έτσι, αποφασίσαμε με 19 εταιρίες και την ομάδα της πόλης, που είναι ο Παναθηναϊκός, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει η πόλη μας πιο φωτεινή”.

Μπακογιάννης: "Είμαι Παναθηναϊκός, πιστεύω θα τα καταφέρουμε για το Βοτανικό"
EUROKINISSI

Για το θέμα του Βοτανικού:
“Συνήθως όταν ρωτάνε κάποιον που πολιτεύεται, τι ομάδα είναι, αυτός απαντάει Εθνική Ελλάδας. Εγώ δεν το θα πω αυτό. Είμαι Παναθηναϊκός και υπερήφανος Παναθηναϊκός, θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει το γήπεδο. είναι όνειρο δεκαετιών. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, μην έχουμε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Είναι το πιο δύσκολο έργο. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΠΑΕ, και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε”.

Για την ανάγκη πρασίνου στην Αθήνα:
“Μιλάμε για ένα σχέδιο αστικής αναζωογόνησης, όχι μόνο για την περιοχή του Βοτανικού αλλά και για τη Λεωφόρο. Θέλουμε μια σύγχρονη μητρόπολη, μια πόλη βιώσιμη. Θα πρέπει να είμαστε σίγουροι, ο κόσμος έχει ακούσει πάρα πολλά. Όταν θα είμαι σίγουρος και θα μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα και χειροπιαστά, τότε θα υπάρξουν και ανακοινώσεις”.

Μπακογιάννης: "Είμαι Παναθηναϊκός, πιστεύω θα τα καταφέρουμε για το Βοτανικό"
EUROKINISSI

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ