ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακογιάννης: "Δουλεύουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Διπλή Ανάπλαση"

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Περιφεριεάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη την  Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Περιφεριεάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μίλησε για την πορεία των συζητήσεων για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση.

Ένα από τα θέματα που ταλανίζει εδώ και πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό είναι και το γηπεδικό. Το τελευταίο σχέδιο που έχει έρθει στην επιφάνεια είναι αυτό της Διπλής Ανάπλασης με τη συμμετοχή και του Δήμου Αθηναίων.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, παραχώρησε συνέντευξη στον "Αθήνα 9.84" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε: "Εμείς αυτή τη στιγμή δουλεύουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Διπλή Ανάπλαση. Είμαστε σε επαφή και συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Ελπίζουμε σύντομα να παρουσιάσουμε και να δημοσιοποιήσουμε το σχέδιό μας. Θα το είχαμε κάνει νωρίτερα αλλά είχα κάποια ζητήματα όπως ο κορωνοϊός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ