ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακογιάννης: "Αύριο το πρωί η Διπλή Ανάπλαση"

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης επανέφερε στην επικαιρότητα τη λύση του Βοτανικού για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού.

Κάποτε, η Διπλή Ανάπλαση είχε θεωρηθεί ως η λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Στο Βοτανικό θα κατασκευαζόταν η νέα έδρα της ομάδας ποδοσφαίρου και ένα αθλητικό κέντρο για τον Ερασιτέχνη. Το πλάνο είχε αρχίσει να σχεδιάζεται την περίοδο που Δήμαρχος Αθηναίων ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τελικά, η Διπλή Ανάπλαση δεν υλοποιήθηκε ποτέ και σήμερα οι περισσότεροι τη θεωρούν ξεγραμμένη, παρότι νομικά τελεί σε ισχύ. Όμως, φαίνεται πως δεν έχει την ίδια άποψη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Ο Μπακογιάννης φιλοξενήθηκε στον “Best Fm” και ρωτήθηκε για το τι θα γίνει με το γηπεδικό του Παναθηναϊκού.

Η απάντηση του έδειξε ξεκάθαρα προς τον Βοτανικό: "Το επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Υπάρχει η περίφημη Διπλή Ανάπλαση. Ένα σχέδιο νομικά τελειωμένο. Έχει περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι κλειδωμένο. Δεν έχει θεσμικό ζήτημα και μπορεί να προχωρήσει αύριο το πρωί. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στον Βοτανικό. Αν θα προχωρήσει το παλιό εμπορικό κέντρο του Βωβού που σήμερα ανήκει στις τράπεζες. Και αν θα μπορούσαμε επιτέλους να μιλήσουμε δίπλα για ένα γήπεδο για την Εθνική Ελλάδας στον Βοτανικό. Το συζητάμε, το μελετάμε, το κοστολογούμε για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι".

Ασφαλώς, θα πρόκειται για ένα από τα αξιοπερίεργα της μοίρας, αν ένα πρότζετ που το άρχισε η μητέρα, θα το υλοποιήσει ο γιος του. Αν φυσικά, κερδίσει τις εκλογές στο Δήμο της Αθήνας...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ