ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνει το καλοκαίρι μέσω της "Συμμαχίας" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Μπαίνει το καλοκαίρι μέσω της "Συμμαχίας" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Με κοινή ανακοίνωση από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγιναν γνωστά όσα συζήτησαν στη συνάντηση τους Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος με τον τελευταίο να μπαίνει μέσω της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Η κοινή ανακοίνωση που αναμενόταν έπειτα από τη συνάντηση των δύο πλευρών ήρθε το απόγευμα της Πέμπτης. Σε αυτή γίνονται γνωστές λεπτομέρειες των όσων συζήτησαν οι δύο άνδρες καθώς και ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπει στην πράσινη ΠΑΕ μέσω της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ και ΚΑΕ:

"Με κίνητρο την κοινή αγάπη και το συμφέρον του Παναθηναϊκού, συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/2/2014) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε σε ζητήματα που είχαν προκύψει προσφάτως όπως και θέματα συνεργασίας αλλά κι ενίσχυσης της ομάδας.

Συγκεκριμένα:

• Κάθε μία από τις δύο πλευρές έλαβε ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με πρόσφατα γεγονότα τα οποία- όπως συμφωνήθηκε- δεν θα είναι αποδεκτά από εδώ και στο εξής, ενώ υπήρξε δέσμευση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Η κοινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό είναι ικανή από μόνη της να οδηγήσει στο να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν.

• Συμφωνήθηκε ότι από το καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ , χωρίς να αγοράσει μετοχές ή ποσοστό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα συνδράμει σημαντικά με ένα ποσό το οποίο θα κατατεθεί μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε μορφή βοήθειας από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου.

• Συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρων στο χώρο των Media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

• Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εμπλοκή στην εταιρεία από ανθρώπους οι οποίοι κατά το παρελθόν ηγήθηκαν της πολυμετοχικότητας.

• Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των ξένων επενδυτών και ανέλυσε τα αίτια εκείνα που προέκυψαν και τα οποία τελικά δεν καθιστούν- στην παρούσα χρονική στιγμή τουλάχιστον - πρόσφορο το έδαφος για επένδυση.

• Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μεταξύ τους με γνώμονα το καλό του συλλόγου που αγαπούν εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ