ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνει στη ρύθμιση και διευκολύνεται ο Παναθηναϊκός

Μπαίνει στη ρύθμιση και διευκολύνεται ο Παναθηναϊκός

Η υπαγωγή του Παναθηναϊκού στον "Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων" θα δώσει μεγαλύτερη άνεση στο οικονομικό.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αιτηθεί την υπαγωγή στον "Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων" και περιμένει την απάντηση της αρμόδιας αρχής. Από την επικοινωνία των στελεχών της ΠΑΕ με αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών, προκύπτει ότι το αίτημα θα γίνει αποδεκτό.

Άλλωστε, η Κυβέρνηση έχει υποσχεθεί στην "Pan Asia" ότι μέσω των διατάξεων του συγκεκριμένου νόμοι, οι οφειλές της ΠΑΕ θα "κουρευτούν" και θα διακανονιστούν σε 120 δόσεις. Επομένως, πρόκειται για μία αναγκαία προϋπόθεση για να προχωρήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Επιπλέον, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν ότι στη ρύθμιση θα υπαχθούν και τα χρέη του 2017. Αυτή η μεταβολή εξοικονομεί πολλά χρήματα κάθε μήνα.

Σε μηνιαία βάση, οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού προς κρατικούς φορείς και τράπεζες αγγίξουν τις 600.000 ευρώ, ενώ όπως έχουν υπολογίσει οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, μετά την υπαγωγή στη ρύθμιση , το ανάλογο κονδύλι θα κυμαίνεται ανά μήνα στις 100.000 ευρώ. Δηλαδή, εξοικονόμηση μισού εκατομμυρίου ευρώ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξανά στο εξωτερικό ο Νταμπίζας
Οδικώς στη Σουηδία ο Γιόχανσον!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ