ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιέ: "Ο τραυματισμός του Άλτμαν μετρίασε τη χαρά μας"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντονί Μουνιέ με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να χαρούν μετά τον τραυματισμό του Άλτμαν.

Ο Αντινί Μουνιέ μπήκε και άλλαξε την εικόνα του Παναθηναϊκού προς το καλύτερο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ ήταν αυτός που πέτυχε και το 1-1 με το πέναλτι που σημείωσε.

Ο Γάλλος επιθετικός μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της "NOVA" τόνισε πως η χαρά όλων μετριάστηκε από τον τραυματισμό του Άλτμαν ενώ για το ματς είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν ένιωσε κίνδυνο σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Επίσης τόνισε πως το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός ήταν καθαρό και αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του. Είπε αναλυτικά...

Για το αν ήταν ο κορυφαίος:
"Δεν συμφωνώ ότι ήμουν ο κορυφαίος. Όλη η ομάδα ξεκίνησε καλά και οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Νιώσαμε σπάνια κίνδυνο από τον Ολυμπιακό, ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες δεν το βάλαμε κάτω και όλοι μαζί ήμασταν καλό σύνολο και παρουσιάσαμε καλή εικόνα".

Ο τομέας της ψυχολογίας έπαιξε ρόλο για το πώς θα αντιδρούσε ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ που δέχθηκε;


"Ήμασταν προετοιμασμένοι για το ντέρμπι που έχει ιδιορρυθμίες και ιδιαιτερότητες. Εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά που αγωνίστηκα χωρίς φιλάθλους. Περιμέναμε έναν δύσκολο αγώνα αλλά δείξαμε ότι αυτή η ομάδα έχει ποιότητα και δυνατότητες. Μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Αν μετά το ημίχρονο πιέζαμε περισσότερο, θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Παίξαμε καλά και αμυντικά, δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρούς κινδύνους"

Μια από τις φάσεις που έχουν συζητηθεί είναι αυτή που κερδίζει πέναλτι η ομάδα σου, γιατί υπάρχουν διαμαρτυρίες από τον Ολυμπιακό ότι είναι εκτός περιοχής...
“Ο αμυντικός μπαίνει, πιέζει και κάνει το λάθος. Δημιουργεί μια ανατροπή μέσα στην περιοχή εις βάρος του επιθετικού. Από τη στιγμή που μπαίνει στην περιοχή, εκείνος αποφασίζει. Καταλαβαίνετε ότι όντως είναι πέναλτι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Σίγουρα ήταν πέναλτι”.

Τι έγινε στο πέναλτι με τον Άλτμαν και γιατί πανηγύρισες με τα κιάλια στα μάτια;
“Όχι, ήταν μια φάση που είχα πει ότι θα εκτελέσω εγώ το πέναλτι, αισθανόμουν καλά. Το ήθελε και ο Άλτμαν αλλά του είπα ότι αισθάνομαι καλά και το έχω και με άφησε και σκόραρα. Όσον αφορά τον πανηγυρισμό είναι ο τρόπος με τον οποίο πανηγυρίζω. Λυπηθήκαμε αρκετά με τον Άλτμαν και μας έκοψε τη χαρά των πανηγυρισμών μας. Χάνουμε έναν καλό παίκτη, έναν στρατιώτη και έναν καλό φίλο και άνθρωπο”.

Ποιο είναι το δικό σου σχόλιο για τον χαμό τους αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Άστορι;
“Είναι πραγματικά πολύ θλιβερό που το ποδόσφαιρο χάνει έναν παίκτη όπως ο Αστορί. Δεν τον γνώριζα αλλά είχα παίξει αντίπαλος του. Είναι κάτι πραγματικά σκληρό. Αυτή η θλιβερή είδηση δεν με άφησε λεπτό σήμερα να ησυχάσω. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ