ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μουνιέ: "Να τιμήσουμε το έμβλημα του Παναθηναϊκού"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντονι Μουνιέ, εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πλατανιά, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη νίκη των πράσινων, το πρόβλημα στην επίθεση και το τι περιμένει το 2018 για τον ίδιο και το τριφύλλι.

Ο Άντονι Μουνιέ πραγματοποίησε κόντρα στον Πλατανιά τη καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού βοηθώντας τα μέγιστα τους πράσινους να φτάσουν στη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη κάμερα της "NOVA" και αναφέρθηκε στη νίκη του τριφυλλιού, στο επιθετικό πρόβλημα των πράσινων αλλά και στη δική του παρουσία.

Χαρακτηριστικά είπε:

Ανάσανε ο Παναθηναϊκός σήμερα, μετά από δυο μήνες νίκη στο πρωτάθλημα;
"Ήταν μια σημαντική νίκη. Βέβαια δεν ήξερα ότι ήταν η πρώτη μας νίκη μετά από δυόμιση μήνες αλλά παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ενδεχομένως θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Όσον αφορά εμένα μπορεί να μην έβαλα γκολ αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα το πετύχω στους επόμενους αγώνες. Είμαι ικανοποιημένος γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι".

Είναι δεδομένο το επιθετικό πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός. Σήμερα όμως έκανε περισσότερες από 20 τελικές. Τι λείπει το καθαρό μυαλό πέρα από τις δεδομένες απουσίες στην επίθεση;
"Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα αλλά έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, ένα καλό σύνολο. Πιστεύω ότι με αυτοπεποίθηση θα μπορέσουμε να καταφέρουμε περισσότερα. Όπως είπα και πριν έπρεπε να σκοράρουμε νωρίτερα γιατί είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Αλλά πιστεύω δουλεύοντας σκληρά θα πετύχουμε γκολ και θα πάρουμε τις νίκες".

Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν άσχημο για τον Παναθηναϊκό, το δεύτερο ξεκίνησε θετικά. Πως πιστεύεις θα κυλήσει η σεζόν και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας πλέον με όλα τα προβλήματα που έχει;
"Κάναμε έναν πρώτο γύρο ο οποίος δεν ήταν καλός, δεν ήταν θετικός αλλά ελπίζω το 2018 να πάμε καλά. Και πραγματικά να τιμήσουμε το έμβλημα το οποίο φοράμε στη φανέλα μας. Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι δεν με προβληματίζουν τα προβλήματα τα οποία έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να πηγαίνουμε καλά στο γήπεδο".

Σε λίγες μέρες υπάρχει η ρεβάνς για το Κύπελλο με τη Λαμία. Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο σκορ, πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε στην ανατροπή;
"Την Τετάρτη όντως έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για το Κύπελλο ξέρω ότι στο πρώτο ματς έχουμε δεχθεί τέσσερα γκολ και πρέπει να σημειώσουμε τρία για να προκριθούμε. Στις επόμενες δυο μέρες θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αγώνα και να κάνουμε την ανατροπή. Πιστεύω ότι με τον κόσμο μας δίπλα μας μπορούμε να το πετύχουμε και αν στο πρωτάθλημα δεν τα έχουμε πάει καλά πιστεύω ότι το Κύπελλο μπορεί να είναι μια ώθηση ώστε να προσθέσουμε οξυγόνο στην ομάδα".

Ο "αιώνιος" αντίπαλος του Παναθηναϊκού φέρνει τον Μιραλάς. Ποια είναι η άποψη σου; Πιστεύεις θα προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανεβαίνει το επίπεδο με την παρουσία τέτοιων ποδοσφαιριστών;

"Τον γνωρίζω. Έχουμε παίξει αντίπαλοι και μάλιστα να σας πω ότι έτυχε να κάνουμε μαζί διακοπές πριν από λίγες μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο. Πρόκειται για έναν μεγάλο παίκτη ο οποίος έκανε μια καλή καριέρα στην Ελλάδα αυτό τον ώθησε να συνεχίσει στην Αγγλία. Οπότε αν επιστρέφοντας κρατήσει το ίδιο επίπεδο και παίξει όπως ξέρει να παίζει θα είναι μια προστιθέμενη αξία για την ομάδα του. Εγώ κοιτάω τον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες μου και ο σκοπός μας είναι να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο μετά τον καταστροφικό πρώτο γύρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ