ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο με πώληση μπορεί να φύγει ο Κουρμπέλης από τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει εξοφληθεί σύμφωνα με πληροφορίες όλη τη δόση του Φεβρουαρίου και για να φύγει από τον Παναθηναϊκό θα πρέπει το τριφύλλι να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Το Νο1 περιουσιακό στοιχείο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης και αυτό το ξέρουν καλά στο τριφύλλι. Και για να μην την πατήσουν όπως πέρυσι με τον Μπεργκ που έφυγε με το τριφύλλι να παίρνει δυσανάλογα χρήματα για την αξία του Σουηδού, φρόντισαν να διασφαλίσουν ότι δεν θα έχει δικαίωμα προσφυγής.

Πως; Μα καταβάλλοντας του όλη τη δόση Φεβρουαρίου την Πέμπτη (17/5) και στερώντας του το δικαίωμα αν ήθελε (σ.σ. δεν είχε δείξει τέτοια διάθεση) να φύγει ως ελεύθερος με προσφυγή.

Από τη στιγμή που έχει εξοφληθεί και τον Φεβρουάριο ο Κουρμπέλης δεν έχει δικαίωμα να προσφύγει εις βάρος του Παναθηναϊκού και να μείνει ελεύθερος η να πιέσει με αυτόν τον τρόπο τους πράσινους για να τον παραχωρήσουν με λιγότερα χρήματα.

Τώρα για να φύγει, αν το θελήσει, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ικανοποιηθεί οικονομικά και φυσικά να δώσει τη συγκατάθεση του.

Βέβαια με αυτή τη κίνηση οι πράσινοι και διαχωρίζοντας τον από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές παίρνουν ένα ρίσκο σχετικά με τη σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες αλλά πιστεύουν πως δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε άλλωστε πως οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές, αυτοί με τις μικρότερες δόσεις, έχουν πάρει όλη τη δόση Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ