ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για το τέλος του Ζιλμπέρτο

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για το τέλος του Ζιλμπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από το μεσημέρι της Τρίτης όταν και βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" για να αποχαιρετήσει τους πράσινους είχε διαφανεί ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ήταν αρνητικός σε ότι και αν του προτεινόταν από το τριφύλλι και η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε.

Μετά από επτά μήνες στον Παναθηναϊκό, ανέλαβε τον Μάιο-αποχωρεί τον Δεκέμβριο, οι δρόμοι του Ζιλμπέρτο Σίλβα με το τριφύλλι χωρίζουν καθώς ο Βραζιλιάνος σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν δέχτηκε κάποιον άλλο ρόλο πλην απ' αυτόν του τεχνικού διευθυντή.

Το γεγονός αυτό βέβαια είχε διαφανεί και από την παρουσία του Ζιλμπέρτο την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" όταν ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είχε πάει για να χαιρετήσει άπαντες όσους εργάζονται στο αθλητικό κέντρο δεχόμενος ευχές για καλή συνέχεια στην καριέρα του και με τον ίδιο να μην λέει λέξη για το τριφύλλι.

Αυτό που μένει τώρα είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ και φυσικά να δούμε αν οι δρόμοι των δυο πλευρών χώρισαν φιλικά ή υπήρξαν διαφωνίες.

Τι συμβαίνει με τεχνικό διευθυντή και τιμ μάνατζερ

Όπως είναι λογικό ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή αλλά και τιμ μάνατζερ. Τα ονόματα που παίζουν πιο δυνατά τις τελευταίες ώρες είναι αυτά των Λυμπερόπουλου, Φύσσα.

Δυο πρώην πράσινων με τον δεύτερο μάλιστα να έχει δουλέψει ξανά στο τριφύλλι ως διευθυντής ποδοσφαίρου για αυτό και τώρα η θέση που προκρίνεται είναι αυτή του τιμ μάνατζερ. Θέση την οποία είχε και στην Εθνική Ελλάδος

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ήδη έχει γίνει ραντεβού και με τους δυο και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί από πλευράς διοίκησης αλλά και των ίδιων φυσικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ