Μολίνς: "Όταν δεν σκοράρεις, δεν αξίζεις τίποτα"

Ο Γκιγέρμο Μολίνς αναφέρθηκε στο στόχο του Παναθηναϊκού και στη δική του συμβολή, στην ζωή του στην Αθήνα και στην οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί στην Ελλάδα.

Δεν είναι ο πιο προβεβλημένος, αλλά ο Γκιγέρμο Μολίνς δίνει λύσεις στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίζεται. Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, τη ζωή στην Ελλάδα και την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα, καθώς και για τη λήξη του συμβολαίου του. Τέλος, δεν φοβήθηκε να πει ότι ο στόχος του Τριφυλλιού είναι να εκθρονίσει τον Ολυμπιακό, παρά τα προβλήματα...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγ στην ιστοσελίδα www.skanesport.se:

Για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό: «Για μένα είναι πλεονέκτημα το ότι παίζω και ως 9άρι και ως 10άρι αλλά και στο δεξί άκρο. Νιώθω πως το κλαμπ με πιστεύει. Ξεκινήσαμε με -2 βαθμούς με αποτέλεσμα να έχουμε μηδέν βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Έχουμε έξι με επτά καινούριους παίκτες στην 11άδα και χρειάζεται χρόνο.

Τα πηγαίνω χάλια αλλά μιλάω μερικά ελληνικά! Όλοι μιλούν αγγλικά στην ομάδα, κάποιοι και ισπανικά. Υπάρχουν και αρκετοί Σουηδοί στην ομάδα. Τα παιδιά μου από την άλλη μιλούν ελληνικά με τους φίλους τους, μαθαίνουν πολύ γρήγορα!».

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Η χώρα περνάει δύσκολα. Βλέπεις πολύ κόσμο που αναπολεί την προηγούμενη κατάσταση και πιστεύει πως θα επιστρέψουν οι παλιοί καλοί καιροί. Είμαι τυχερός που έχω ένα μισθό ο οποίος μου επιτρέπει να ζω καλά με την οικογένειά μου».

Για τις ομάδες στην Ελλάδα και τους οπαδούς: «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι μεγάλες ομάδες. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος αλλά προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό. Η υπομονή από τον κόσμο είναι μηδενική! Μπορεί να σκοράρεις για πέντε ματς στη σειρά, στο έκτο να μην σκοράρει και ξαφνικά δεν αξίζεις τίποτα!».

Για το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, είναι φανταστικά. Κάτι που έχω μάθει βέβαια είναι να μη μιλάω ανοιχτά για τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24