ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Ο κόσμος κέρδισε το παιχνίδι!"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ενθουσιασμένος από την παρουσία και τη συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού, ο Γκιγιέρμο Μολίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κοινό της Λεωφόρου. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Κολοβέτσιος.

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς, μιλώντας στη Nova, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως οι φίλοι του "τριφυλλιού" πήραν το ματς. Ο Σουηδός αναφέρθηκε και στα εξωαγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ευελπιστεί η ομάδα του να βγει πιο δυνατή από αυτή τη δοκιμασία.

"Ο κόσμος κέρδισε το παιχνίδι! Δεν το περιμέναμε αυτό μετά το ξεκίνημα που κάναμε στη σεζόν και το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει μετά από 15 λεπτά! Τους ευχαριστούμε πολύ.

Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ξεκινήσαμε με -2 και πολύ άσχημα. Τώρα με την υποστήριξη του κόσμου και με το να γινόμαστε ομάδα όλο και περισσότερο, μπορούμε να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία.

Ξεκινήσαμε καλά και με ενέργεια, παίξαμε με τρεις μέσους κάτι καινούριο για εμάς. Παίζαμε από τις πλευρές και τους "ανοίξαμε", παίξαμε καλά και φτιάξαμε ευκαιρίες, ήταν άνετα.

Ο προπονητής μου έδωσε το δικαίωμα να εκτελώ φάουλ και όλα πήγαν καλά. Η νίκη έρχεται σε ένα καλό σημείο και μετά τη διακοπή μπορούμε να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί, μαζεύοντας βαθμούς", ανέφερε ο Μολίνς μετά το φινάλε του αγώνα.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ανέφερε με τη σειρά του: " Από την αρχή ξέραμε πως θα ήταν ματς τελικός. Χρειαζόμασταν πάση θυσία τους βαθμούς, μπήκαμε πολύ δυνατά, σκοράραμε δύο πολύ όμορφα και με συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία κρατήσαμε τη νίκη.

Βγαίνουμε πιο δυνατοί από όλο αυτό, είμαστε μια παρέα στα αποδυτήρια και με τη στήριξη του κόσμου μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Μαζί και με τον κόουτς δεν αφήνουμε πολλά πράγματα να μπαίνουν στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και νομίζω μαζί με τον κόσμο μπορούμε να μείνουμε ενωμένοι και να βγούμε αλώβητοι από αυτό.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τον προπονητή μου. Αρχίζουν και βγαίνουν πράγματα και στο χορτάρι, χρειαζόμασταν λίγο χρόνο και πιστεύω η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Θα βοηθήσει η διακοπή και θεωρώ πως όσα ακούγονται δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ