ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Κάποιος πρέπει να σκοράρει..."

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μολίνς έδειξε αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την περίσταση για να διεκδικήσει τη θέση του και τόνισε ότι δεν έχει προτίμηση στο δίλημμα Γιαγκελόνια ή Γκαμπάλα.

Προς το παρόν, ο Γκιγκέρμο Μολίνς είναι ο μοναδικός φορ περιοχής στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και μοιάζει να θέλει να προλάβει τον ανταγωνισμό, έχοντας 2 γκολ σε 3 φιλικά. Ο Σουηδός τόνισε ότι νιώθει καλά και θέλει να βοηθήσει την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στην κλήρωση του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολίνς:

Στην παρούσα φάση η ομάδα δείχνει να σε έχει ανάγκη, διότι είσαι ο πιο έμπειρος επιθετικός που διαθέτει, και δείχνεις σε καλή κατάσταση. Πιστεύεις πως αυτή θα είναι η χρονιά σου με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν ξέρω, το μόνο που γνωρίζω είναι πως όταν παίζω αρκετά, τότε φυσιολογικά σκοράρω και αρκετά. Στην περασμένη σεζόν κάναμε ένα καλό φινάλε, εγώ σκόραρα δυο σημαντικά γκολ και τώρα ξεκινάει η νέα χρονιά με δυο γκολ σε δυο παιχνίδια για εμένα. Αισθανόμαστε καλά, η ομάδα ενώνεται, και κάποιος… πρέπει να σκοράρει».

Από όλες τις ημέρες που ήσασταν στο Τέχελεν, ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό που κρατάς για την ομάδα σου; Θα έρθουν και οι μεταγραφές, αλλά η ομάδα δείχνει ήδη να είναι αρκετά καλή…

«Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Αρκετοί παίκτες έμειναν από την προηγούμενη χρονιά, άρα γνωριζόμαστε καλά. Αν μπορούμε να κρατήσουμε όσους έχουμε και έρθουν και μερικοί καινούριοι ποδοσφαιριστές, νομίζω πως θα έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα».

Θα έρθουν δυο νέοι ποδοσφαιριστές άμεσα. Ενας περιφερειακός επιθετικός κι ένας εξτρέμ. Πιστεύεις πως αυτοί θα σας βοηθήσουν;

«Το ελπίζω! Για να τους διαλέξει ο Παναθηναϊκός να έρθουν, τότε σίγουρα θα είναι παίκτες που θα βοηθήσουν. Έχω αυτοπεποίθηση για τη νέα σεζόν, έχουμε μια κούραση γιατί παίξαμε τρία παιχνίδια σε εννέα μέρες, αλλά αισθανόμαστε ωραία».

Έχεις αυτοπεποίθηση ίσως επειδή σε εμπνέει και το τέταρτο παιδί σου;

«Ναι, ίσως να είναι αυτό».

Θα αντιμετωπίσετε τη Γιαγκελόνια ή την Καμπάλα στον προκριματικό του Europa League. Προτιμάς κάποια από τις δυο για αντίπαλο;

«Δεν προτιμώ τίποτα. Αν θέλουμε να προκριθούμε στο Europa League, θα πρέπει να αποκλείσουμε όποια ομάδα έρθει στον δρόμο μας. Δεν έχει σημασία αν θα είναι από την Πολωνία, το Αζερμπαϊτζάν ή τη Σουηδία. Αν θέλουμε να είμαστε στην επόμενη φάση, θα πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια. Αν δεν το κάνουμε, θα αποτύχουμε. Είναι πολύ απλό».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ