ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μολίνς εξήγησε την απόφαση να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Γκαμπάλα και μίλησε για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρυσι.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Γκαμπάλα, αφού ήταν εκείνος που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μίλησε στην αθλητική εφημερίδα "Live Sport" και τόνισε ότι ανέλαβε την εκτέλεση διότι είχε αυτοπεποίθηση και ότι δεν φοβάται την αγορά κι άλλου επιθετικού από τους "πράσινους".

Οι δηλώσεις Μολίνς

Για την απόδοσή του και για τη σιγουριά που έδειξε στην εκτέλεση του πέναλτι

"Έχω αυτοπεποίθηση, γι' αυτό δεν φοβάμαι να αναλάβω την ευθύνη. Θεωρώ ότι ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Όμως το βασικότερο είναι ότι αισθάνομαι καλά. Όταν δεν θα νιώσω καλά, δεν θα είμαι ο εκτελεστής. Προέχει το συμφέρον της ομάδας κι όχι ο εγωισμός μου".

Για την εικόνα που δείχνει και για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο

"Πολλά... Έκανα προετοιμασία με την ομάδα, γνωρίζω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, έχω προσαρμοστεί πια. Όταν ήρθα, στις αρχές Φεβρουαρίου, προερχόμουν από τραυματισμό, ομάδα είχε συνεχόμενα παιχνίδια και δεν μου δινόταν η δυνατότητα να παίξω, γιατί υπήρχε η πίεση του αποτελέσματος. Τώρα είναι διαφορετικά για μένα κι αυτό βγαίνει στα παιχνίδια".

Για τον ανταγωνισμό στην επίθεση με την προσθήκη ενός επιθετικού

"Ο προπονητής ξέρει σε ποιες θέσεις και με πόσους παίκτες πρέπει να ενισχυθεί το ρόστερ. Η δουλειά μου είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να διεκδικώ τη συμμετοχή στην ενδεκάδα. Είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες και να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ