ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολίνς: "Αυτό που συνέβη ήταν ένα σοκ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μολίνς εξέφρασε τον αιφνιδιασμό του για τη διακοπή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το παν για να πετύχει τέσσερις νίκες.

Βρίσκεται λίγους μήνες στην Ελλάδα, αλλά ο Γκιγέρμο Μολίνς έχει προλάβει να πάρει μία γεύση από την αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός. Για αυτό και εξέφρασε την έκπληξη του για τα γεγονότα που επέφεραν τη διακοπή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό στα play offs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολίνς στην κάμερα της Nova:

"Ό,τι έγινε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με ξένισε, γιατί συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ηρεμείς κάπως την κατάσταση και το παιχνίδι συνεχίζεται. Όλα είναι ακόμα ανοικτά, είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου γιατί ακόμα και με παίκτη λιγότερο ήμασταν μπροστά στο σκορ, μπορέσαμε να συνεχίσουμε να προηγούμαστε με 1-0. Η υπόθεση της αφαίρεσης βαθμών είναι ακόμα ανοικτή και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος.

Ο Μάρκους Μπεργκ δέχθηκε κλωτσιές από τρεις παίκτες και τελικά τιμωρήθηκε αυτός. Ελπίζω να παίξει τελικά σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια, αλλά αν δεν γίνει αυτό εμείς θα κάνουμε το παν, τόσο για εκείνον όσο και για τον Ουσμάν (Κουλιμπαλί). Είμαστε δυνατή ομάδα, ισχυρό σύνολο, θα κάνουμε το παν για να νικήσουμε στα επόμενα ματς και να πάρουμε βαθμούς.

Είναι σίγουρα ένα σοκ αυτό που συνέβη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εκεί που είσαι στους 5 βαθμούς μπορείς ξαφνικά να βρεθείς στο -1. Αυτά τα πράγματα σε σκοτώνουν κάπως, αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε τη μάχη μας για τους φιλάθλους, την ομάδα και τους εαυτούς μας.

Έχουμε ένα καινούργιο παιχνίδι μπροστά μας απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν κοιτάμε το παρελθόν, θα μπούμε στη μάχη με στόχο τη νίκη. Είμαστε ισχυρό σύνολο, τα πηγαίνουμε καλά τον τελευταίο καιρό, θα πολεμήσουμε όπως πρέπει να κάνουμε και θα δούμε μετά τι θα γίνει με τους βαθμούς.

Ελπίζω τουλάχιστον αυτή τη φορά να παίξουμε με 11 παίκτες, γιατί με τον Πανιώνιο μετά από δέκα λεπτά πήραμε κόκκινη κάρτα, με τον ΠΑΟΚ το ίδιο μετά από είκοσι λεπτά, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μια πραγματική μάχη. Τα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολοι αγώνες και αυτό περιμένω να συμβεί και την Κυριακή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ