ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Θέλω να το σηκώσω με τον Παναθηναϊκό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου και μετά το ματς δήλωσε ότι στόχος του είναι να σηκώσει την κούπα, κάτι που δεν κατάφερε όταν έπαιζε στη Βραζιλία.

Με δικό του τέρμα ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδας, που ολοκληρώθηκε εντέλει στο 2-0. Μετά τον αγώνα ο Ροντρίγκο Μολέντο ανέφερε: " Διεξήχθη ένας όμορφος αγώνας. Ψάχναμε τη νίκη, το πετύχαμε και έχουμε το προβάδισμα. Η ομάδα μου μπήκε καλά προετοιμασμένη. Μένει βέβαια ένα ματς, αλλά δεν δεχτήκαμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό για να πάμε στον τελικό".

Ερωτώμενος για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και για το πόσο εύκολο ήταν για την ομάδα του να αντιδράσει, είπε: " Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παραμένεις με τη στεναχώρια αν χάνεις. Πρέπει να κοιτάς το επόμενο ματς".

Κατέληξε λέγοντας: " Έχω συμμετάσχει σε δύο τελικούς Κυπέλλου στη Βραζιλία και δεν κατάφερα να κερδίσω τρόπαιο. Εδώ σκοπός μου είναι να το κατακτήσω με τον Παναθηναϊκό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ