ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Θέλω να μείνω"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μίλησε με απόλυτο τρόπο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας.

Στο πολύκροτο σήριαλ της επέκτασης του συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέντο με τον Παναθηναϊκό, αυτός ο οποίος δεν έχει μιλήσει δημοσίως είναι ο ποδοσφαιριστής. Έχει τοποθετηθεί ο Ουζουνίδης, ο ατζέντης του Μολέντο, αλλά όχι ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Όπως είναι φυσικό, η άποψη του Μολέντο έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Για αυτό και ρωτήθηκε σχετικά, κατά την αποχώρηση του από το "Απόστολος Νικολαΐδης" μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας με 2-0.

"Σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό και θέλω να μείνω", ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του Μολέντο, που δεν επιδέχεται παρερμηνείας. Βέβαια, με όσα έχουν προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες, οι προφορικές δεσμεύσεις δεν αρκούν. Όλοι περιμένουν τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, για να πειστούν ότι ο 29χρονος στόπερ θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" υποστηρίζουν ότι έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες με τον Μολέντο και αναμένουν την άφιξη του ατζέντη του στην Αθήνα, για να κλείσει το ζήτημα. Παρόλα αυτά, με τα "μπρος-πίσω" στην υπόθεση, διατηρούν επιφυλάξεις και έχουν διαρκή επικοινωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ