ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Θα έπαιζα χωρίς χρήματα για τη Σαπεκοένσε"

Μολέντο: "Θα έπαιζα χωρίς χρήματα για τη Σαπεκοένσε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τραγωδία της Σαπεκοένσε

Ως Βραζιλιάνος και έχοντας υπάρξει συμπαίκτης με ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε, ο Ροντρίγκο Μολέντο, δεν θα μπορούσε να μην ήταν και αυτός στεναχωρημένος με το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το τραγικό συμβάν, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του πρώην συμπαίκτη του Ζοσιμάρ και περαστικά στον Ρουσέλ με τον οποίο είχε παίξει συμπαίκτης στην Ιντερνασιονάλ. Στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση απάντησε πως και αυτός θα ακολουθούσε το παράδειγμα του Ροναλντίνιο και θα έπαιζε χωρίς χρήματα για τον σύλλογο της Βραζιλίας.

Φυσικά ο Μολέντο μίλησε και για την αλλαγή προπονητή και τα όσα πρέπει να αλλάξουν τώρα οι πράσινοι αλλά και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Επίσης ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο συμβόλαιο του αλλά και την αποχή των πράσινων.

Ο Βραζιλιάνος είπε στην κάμερα της "NOVA":

" Πρόκειται για μια πραγματική τραγωδία, είναι κάτι το τραγικό αυτό που συνέβη. Ξύπνησα και άκουσα την είδηση και δεν το πίστευα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές μετακινήσεις ξέρετε, οι ομάδες πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο και πραγματικά κινούμαστε πολύ. Είναι πράγματα τα οποία είναι απίστευτα. Θυμάμαι τον Ζοσιμάρ με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και επίσης να πω στον Ρούσελ, παίκτη με τον οποίο παίξαμε μαζί στην Ιντερνασιονάλ περαστικά. Ξέρω ότι και αυτός περνάει τον δικό του Γολγοθά. Είναι ένα θέμα που με έχει γεμίσει με μεγάλη θλίψη, είναι κάτι το απίστευτο, το οποίο δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Θέλω να δώσω κουράγιο στις οικογένειες και ο θεός να αναπαύει την ψυχή όλων όσων έφυγαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα".

Πως είναι τα πράγματα στην Βραζιλία μετά απ' αυτό το συμβάν τι μαθαίνεις;
"Όλη η Βραζιλία πενθεί, οι ώρες είναι δύσκολες για τον λαό, τους παίκτες, την ομάδα. Είμαστε όλοι ενωμένοι μπροστά σε αυτό το θλιβερό συμβάν αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μπροστά".

Θα πήγαινες να παίξεις και εσύ δωρεάν αν είχες τη δυνατότητα, όπως ακούμε τώρα ότι μπορεί να πάει ο Ροναλντίνιο;
"Αν αυτό ήταν δυνατόν ναι θα πήγαινα. Και υπάρχουν και αρκετοί παίκτες από την Ιντερνασιονάλ οι οποίοι έχουν εκφράσει την ίδια θέληση. Ο Ροναλντίνιο ο οποίος είχε και κάποια σχέση με την ομάδα εξέφρασε την ίδια επιθυμία, απ' όλο τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν για να γεννηθεί και πάλι η ομάδα και τι να πω ας ελπίσουμε να ανασυγκροτηθεί η ομάδα".

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει αλλαγή προπονητή, πως έχετε αντιδράσεις εσείς οι παίκτες σε αυτή την είδηση; "Αυτό συνέβη χθες και δεν είχαμε καιρό να το δούμε, να το σχολιάσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αλλαγές και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τον κ. Στραματσόνι για τις ευκαιρίες που μου έδωσε να παίξω.

Για την επιλογή του στο πρόσωπο μου, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με έφερε στον Παναθηναϊκό. Βεβαίως ξέρετε ότι τώρα είναι καινούριες οι στιγμές, θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, τρόπο παιχνιδιού και ότι θα μας πει ο νέος προπονητής που πρέπει να πραγματοποιήσουμε. Βεβαίως είμαστε μια μεγάλη ομάδα, συνεχίζουμε ενωμένοι, συνεχίζουμε δυνατοί με σκοπό να δείξουμε ακόμα περισσότερο όσα μπορούμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο".

Αρκεί αυτή η αλλαγή προπονητή και η έλευση του κ. Ουζουνίδη για να αλλάξει την εικόνα που είναι αρκετά κακή το τελευταίο διάστημα;
"Πάντοτε οι αλλαγές θα έλεγα ότι γίνονται για το καλύτερο από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη και να έχουμε νίκες με το νέο προπονητή. Αρχικά οι παίκτες είναι αυτοί που καλούνται να αλλάξουν νοοτροπία και να ενταχθούν στο πλάνο του νέου προπονητή. Είναι μια καινούρια δουλειά, υποχρέωση που όλοι πρέπει να κάνουμε αλλά δεν έχουμε το χρόνο με το μέρος μας. Έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, ακολουθούν και άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι να πετύχουμε και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο προπονητή".

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, ο κόσμος ανακοίνωσε ότι θα απέχει από το ματς της Κυριακής, η ομάδα θέλει μια νίκη, τι σκέφτεσαι για το παιχνίδι της Κυριακής;
"Σαφώς τα πράγματα γίνονται δύσκολα όταν δεν υπάρχουν νίκες αλλά από εκεί και πέρα αυτές οι καταστάσεις είναι που προτρέπουν και προκαλούν τις αλλαγές. Όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς πιστεύω ότι είναι ο τρόπος που έχουν επιλέξει για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους. Εγώ από την πλευρά μου θα έλεγα ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, χρειαζόμαστε την υποστήριξη τους και ελπίζω αυτή η νέα σελίδα θα φέρει νίκες".

Και πως μπορεί να έρθει η νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ;
"Το γεγονός ότι ο αντίπαλος έρχεται να παίξει εκτός έδρας και παράλληλα με το γεγονός ότι θέλουμε διακαώς τη νίκη για το καλό της διοίκησης, των φιλάθλων, της ομάδας, όλων είναι από μόνο του ένα έναυσμα. Πρέπει να δούμε ποια θα είναι τα πλάνα του νέου προπονητή αλλά εμείς θα παίξουμε με ορμή, όρεξη, θέληση και ψυχή με απώτερο σκοπό τη νίκη".

Είσαι σε συζητήσεις με τον σύλλογο για την ανανέωση του συμβολαίου σου, υπάρχει κάποια εξέλιξη;
"Θα ήθελα να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα και θα επιθυμούσα να συνεχίσω. Η προσαρμογή μου εδώ πέρα είναι καλή, στην ομάδα και στην πόλη γενικότερα. Για άλλη μια φορά να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι η νίκη στον επόμενο αγώνα. Για αυτό που με ρωτήσατε ότι είναι να γίνει θα γίνει, το αφήνω στα χέρια των αρμοδίων, του ατζέντη μου και του συλλόγου. Εμένα μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ αλλά εγώ κοιτάω τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ