ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι... τρελός"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μολέντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μίλησε σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και τα όσα έζησε στην Ελλάδα.

Όμορφες μέρες πέρασε στον Παναθηναϊκό ο Ροντρίγκο Μολέντο σύμφωνα με όσα υποστήριξε μιλώντας σε ιστοσελίδα στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στο gauchazh.clicrbs.com.br.

Ο πρώην αμυντικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα, στις ομορφιές της χώρας μας αλλά και στις διαφορές που υπάρχουν στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε σχέση με τη Βραζιλία.

Αρχικά ο Μολέντο είπε:

"Το δυτικό φαγητό που υπάρχει είναι απίθανο. Όμως, η χωριάτικη σαλάτα που έτρωγα ακόμη δεν μπορώ να την ξεχάσω. Όπως και την Ακρόπολη. Είμαι από το Ρίο και πιστεύω πως η Αθήνα έχει πολλές ομοιότητες με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχει ωραία κτίρια και ωραίες παραλίες. Πάντα έχει ήλιο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι τρελός. Ειδικά στο μπάσκετ. Πιστεύω πως μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τις ομάδες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ".

Σε ερώτηση για τις διαφορές μεταξύ ουκρανικού, βραζιλιάνικου κι ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Μολέντο είπε:

«Για τους αμυντικούς δεν υπάρχει τόση μεγάλη αλλαγή. Στις χώρες της Ευρώπης τα παιχνίδια είναι πιο κλειστά και υπάρχουν περισσότερες δυνατές μονομαχίες. Οι διαιτητές δίνουν λίγα φάουλ, ενώ υπάρχει πολύ τρέξιμο. Όσο ήμουν στον Παναθηναϊκό ο Στραματσιόνι μου ζήταγε να κάνω βαθιές μπαλιές, αλλιώς έπρεπε να παραμείνω στη θέση μου. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στον Παναθηναϊκό, πέρασα αρκετά ωραία. Είχα μερικές πολύ καλές στιγμές, όπως εκείνες που σκόραρα. Όλα τα γκολ μου τα σημείωσα με το κεφάλι».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ