ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο: "Να πετύχουμε το πέντε στα πέντε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ένα σημαντικό παίκτη από την αρχή του αγώνα και αυτό της κόστισε στην προσπάθεια της για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οριοθέτησε όμως και τον στόχο του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νίκη τα playoffs αλλά έχει ακόμα πέντε παιχνίδια να δώσει και στόχος των πράσινων όπως δήλωσε ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι το πέντε στα πέντε.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο αμυντικό οι πράσινοι έχασαν ένα σημαντικό παίκτη στην έναρξη του αγώνα (Ζέκα) και αυτό κόστισε στο τριφύλλι. Ο Μολέντο που είχε ενημερωθεί για την απώλεια του Ζαχαρία Πιτυχούτη εξέφρασε τα συλλυπητήρια του.

Ο Μολέντο είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της "NOVA":

"Ξεκινήσαμε χάνοντας από πολύ νωρίς έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Από εκεί και πέρα, όμως η ομάδα συνέχισε να μάχεται και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Με τις προσθήκες του Μαρινάκη και του Λέτο προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε καλά. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στους υπόλοιπους αγώνες των playoffs".
Για τη δυσκολία να παίξει ο Παναθηναϊκός σχεδόν σε όλο το ματς με παίκτη λιγότερο:
"Σίγουρα ήταν δύσκολο, αλλά η ομάδα δεν το έβαλε κάτω. Ο προπονητής από την πλευρά του, έκανε κάποιες αλλαγές και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε. Κοιτάμε τη συνέχεια".

Για το γεγονός ότι χάθηκε έδαφος και αν μπορεί να καλυφθεί:
"Ακόμη έχουμε πέντε παιχνίδια και στόχος μας είναι η νίκη σε όλα. Η ομάδα θα κάνει το παν για να πετύχει τον στόχο της".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
"Τα playoffs έτσι είναι. Είναι παιχνίδι τα οποία διαδέχονται το ένα το άλλο. Είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά όλοι μαζί κοιτάμε το καλύτερο".

Για την απώλεια του Ζαχαρία Πιτυχούτη:

"Πληροφορήθηκα και εγώ και οι συμπαίκτες μου για την απώλεια ενός μυθικού παίκτη και θα ήθελα και εγώ αλλά και όλη η ομάδα να εκφράσουμε στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια".

Μαρινάκης: "Σημαντικές απώλειες, φάνηκε η κούραση"

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε και ο Νίκος Μαρινάκης με τον Έλληνα αμυντικό να στέκεται, όπως ήταν λογικό, στην αποβολή του Ζέκα. Ο Μαρινάκης αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ λέγοντας:

"Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μείνεις με δέκα παίκτες. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε πολύ και νομίζω ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ισοφαριστήκαμε, όμως και από εκεί και πέρα ήταν ακόμη πιο δύσκολο να αντιδράσουμε.

Σίγουρα μας βγήκε κούραση γιατί παίζαμε με λιγότερο παίκτη και φάνηκε. Έχουμε σημαντικές απώλειες για το επόμενο ματς και νομίζω εκεί θα επηρεαστούμε".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
"Σίγουρα θα λείπουν σημαντικοί παίκτες, όμως παίζουμε στην έδρα μας και ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός ασχέτως των παικτών. Θα είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουμε ρεβάνς για το ματς του Κυπέλλου".


Για την απώλεια του Ζαχαρία Πιτυχούτη:
"Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου και εκ μέρους της ομάδας στην οικογένεια του Ζαχαρία Πιτυχούτη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ