ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέντο, Λουντ και οι άλλες ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα επιληφθεί των συμβολαίων που λήγουν στο τέλος της σεζόν, ανάλογα και με τις εισηγήσεις του Ουζουνίδη. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν... Λαμβάνοντας υπόψιν την παροιμία, στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, δηλαδή μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο του 2018. Ασφαλώς, οι μεταγραφές έχουν προτεραιότητα, αλλά δεν αμελούνται τα υπόλοιπα ζητήματα.

Ο πρώτος στη λίστα είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, κάτι απολύτως φυσιολογικό με δεδομένο τον... θόρυβο που έχει προηγηθεί. Η διοίκηση είχε συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο για την αναπροσαρμογή και την επέκταση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2020, πριν από τη μετάβαση της ομάδας στην Ολλανδία, στις αρχές Ιουλίου.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, έπαιξε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες. Ο ατζέντης του Μολέντο βρίσκεται στην Αθήνα από την Πέμπτη (27/7) και έχει συνομιλίες με τους διοικούντες, ώστε να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες και να μπουν οι υπογραφές.

Έπειτα, πιθανώς τον Σεπτέμβρη, σειρά θα πάρει ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός αρχίζει εξαιρετικά τη σεζόν, όπως είχε κάνει πέρυσι, είναι άψογος επαγγελματίας και έχει ικανότητες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί τη διατήρηση του στο ρόστερ, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις που θα προβάλει ο αριστεροπόδαρος χαφ.

Επίσης, οι Γκιγέρμο Μολίνς και Χρήστος Δώνης μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν, αλλά είναι πρόωρο να εκτιμηθεί η παραμονή τους. Ο Ουζουνίδης θα τους αξιολογήσει στη διάρκεια της χρονιάς και πάρει τις αποφάσεις του.

Επιπροσθέτως, ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των νεαρών Στέφανου Ευαγγέλου, Κώστα Κότσαρη και Γιάννη Μπουζούκη. Θεωρείται σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα τους ανανεώσει τη συνεργασία, αφού πρόκειται για τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να συγκροτήσουν έναν ελληνικό "κορμό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ