ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μολέδο: "Η ομάδα ανεβαίνει..."

Μολέδο: "Η ομάδα ανεβαίνει..."
Μολέδο, Αραβίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά την ήττα (1-0) από την ΑΕΚ, ο Ροντρίγκο Μολέδο υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός τα πάει όλο και καλύτερα και ανεβαίνει. Στιλ: "Όλα θα κριθούν στα play off".

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο, είπε μετά την ήττα (1-0) της ομάδας του από την ΑΕΚ: " Ήταν ντέρμπι, ένας δύσκολος αγώνας. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, αλλά το γκολ μπήκε από στημένη φάση. Τα πράγματα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια και ήρθε αυτή η ήττα".

Πρόσθεσε: "Είχα δύο ευκαιρίες με κεφαλιά και στο τέλος βγήκα μπροστά για να ισοφαρίσουμε, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Θα έλεγα ότι δουλεύουμε σκληρά. Η ομάδα ανεβαίνει. Κυνηγήσαμε το γκολ, το οποίο δεν ήρθε. Έδωσα συγχαρητήρια στον Βάργκας για το γκολ του, αλλά είμαι θλιμμένος για την ήττα".

Για τον ίδιο σχολίασε: "Συνεχίζω τη σκληρή και την πολλή δουλειά. Κάνω τα πάντα για να βελτιωθώ. Έχω προσαρμοστεί και νομίζω τα πάω όλο και καλύτερα. Έχουν έρθει νέοι παίκτες στην ομάδα μου, που θέλουν το χρόνο τους".

Στιλ: "Όλα θα κριθούν στα play off"

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, ανέφερε: "Το σημερινό ντέρμπι ήταν όπως τα υπόλοιπα. Δεν ήρθε για εμάς ένα καλό αποτέλεσμα, όμως όλα θα κριθούν τα πλέι οφ. Η ΑΕΚ έχει πάρει μια σημαντική διαφορά, ωστόσο όλα θα κριθούν στο τέλος. Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ