ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίλησε με τους παίκτες ο Αλαφούζος

Μίλησε με τους παίκτες ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνομίλησε με κάποιους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λίγο μετά την αναμέτρηση στην Λεωφόρο εναντίον της Βέροιας

Με το που βγήκε από την Λεωφόρο ο πρόεδρος του Τριφυλλιού συνάντησε πρώτον και καλύτερο τον Μπαϊράμι. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ τα είπε για κάνα δίλεπτο με τον Σουηδό και στη συνέχεια πήγε προς το αμάξι του.

Μη χάσετε την Κυριακή την SUPER BALL με μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Φερνάντος Σάντος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλάει για το όραμα του Μουντιάλ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακό, φάσεις, ρεπορτάζ, σχόλια από την 3η αγωνιστική της Super League

Εκείνη την ώρα και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως οι Μπεργκ, Ντίνας και Ζέκα πήγαιναν να μπουν στο πούλμαν.

Ο πρόεδρος των πράσινων χτύπησε στην πλάτη τον Σουηδό φορ ο οποίος του ψέλλισε: "Δεν ήμασταν τυχεροί, θα κερδίσουμε το επόμενο ματς", ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζέκα.

Οι δυο τους συνομίλησαν για δυο-τρία λεπτά με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να συγχαίρει τον αρχηγό του Τριφυλλιού για την παρουσία του και με τον Πορτογάλο άσο να μιλάει για την διαιτησία του Μήτσιου και κυρίως την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε αλλά και το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Αλαφούζος έδειξε να συμφωνεί απόλυτα με τον Ζέκα αλλά δεν έριξε άλλο λάδι στην φωτιά και αφού του έδωσε το χέρι προχώρησε προς το αυτοκίνητο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ