ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μικροπρόβλημα με Χουλτ στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Χουλτ ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού με τον Σουηδού να χτυπάει και να αποχωρεί με την κατάσταση του όμως να μην εμπνέει ανησυχία.

Ένα νέο πρόβλημα, που ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία, προέκυψε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη καθώς προς το τέλος της ο Νίκλας Χουλτ δέχθηκε ένα χτύπημα που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Ο Σουηδός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του τριφυλλιού και όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και ο Χουλτ θα τεθεί άμεσα και πάλι στην διάθεση του Ουζουνίδη.

Ατομικό πρόγραμμα εν τω μεταξύ την Πέμπτη ακολούθησαν και οι Εμποκού, Κουλιμπαλί και Τελάντερ που συνέχισαν την εκγύμναση τους στο γυμναστήριο. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρόγραμμα που περιλάμβανε ταχυδύναμη και παιχνίδι με πίεση διεξήχθη σήμερα η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού. Εμποκού, Κουλιμπαλί, Τελάντερ έκαναν γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Χουλτ αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ