ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα στον Μολέντο και στον ατζέντη του

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει με το νέο συμβόλαιο του Μολέντο και δεν πρόκειται να το αφήσει να "σέρνεται" στην επικαιρότητα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η διαφαινόμενη επέκταση του συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέντο έως τον Ιούνιο του 2020, έχει "κολλήσει" για τα καλά. Η προφορική συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης επιτεύχθηκε στα τέλη Ιουνίου, όμως έκτοτε δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη.

Ούτε καν όταν ο ατζέντης του Βραζιλιάνου στόπερ είχε έρθει στην Αθήνα, ανήμερα του ματς του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα. Είναι προφανές ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, δεν αρέσει στον Ουζουνίδη και στους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Διότι επιθυμούν να διευθετήσουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατό και μέχρι τώρα ο Μολέντο και ο εκπρόσωπος του δεν διευκολύνουν τις εξελίξεις. Αντίθετα, μάλλον το γραφείο μάνατζερ έχει δημιουργήσει προσκόμματα στις συζητήσεις...

Ο Ουζουνίδης είχε μία συνομιλία με τον Μολέντο και του εξήγησε ότι τον θεωρεί "στυλοβάτη" στο πλάνο του και πιστεύει στις ικανότητες του. Όμως, του επισήμανε ότι τον χρειάζεται προσηλωμένο στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και όχι με αμφιβολίες για την παραμονή του στην Αθήνα. Για αυτό, ο Ουζουνίδης ζήτησε από τον Μολέντο να καταλήξει στο τι πραγματικά θέλει.

Επιπλέον, η διοίκηση διεμήνυσε στον ατζέντη του Μολέντο να προγραμματίσει την άφιξη του στην Αθήνα στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν απ' ευθείας συνομιλίες. Η πρόθεση της ΠΑΕ είναι ξεκάθαρη: να υπογραφεί άμεσα το νέο συμβόλαιο ή να πουληθεί ο 29χρονος αμυντικός τον Ιανουάριο. Τρίτη λύση δεν υπάρχει, αφού δεν είναι αποδεκτή για το συμφέρον του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ